Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Njemački azil preko Tindera traži novi dom (i ljubav) napuštenim psima

Jedno minhensko sklonište za životinje otvorilo je profil na Tinderu u nadi da će njihovi štićenici pronaći savršen spoj

Reuters javlja kako je njemačka Organizacija za zaštitu životinja pokrenula kampanju u kojoj je unajmljen fotograf kako bi fotografirao nekoliko životinja koje se mogu udomiti.No, umjesto uobičajenih kanala za reklamiranje udomljavanja ovaj su se put dosjetili vrlo zanimljive – ‘akcije’!

U potrazi za ‘srodnom dušom’

Naime, sklonište je odlučio iskušati sreću na aplikaciji Tinder – istoj onoj na kojoj tisuće i tisuće ljudi traži svoju srodnu dušu. Počeli su objavljivati profile pasa i mačaka (posebno onih starije dobi i teže udomljivanih) kako bi im pronašli ljubav – i novi dom, naravno!  

 

Jedna od tih ‘sretnica’ bila je crno-bijela mačka imena ‘Kapetan Kirk’. Iz skloništa za životinje poručuju kako su dobili jako dobre reakcije za ovaj projekt.
Zatim su u
skloništu obradili brojne zahtjeve posjetitelja i s njima razgovarali u nadi da će pronaći odgovarajuće domove za njihove životinje i spojiti ih sa – savršenim za njih. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime