Srijeda, 18 rujna, 2024

Kritika pjesme by Anđelo Jurkas: ASAP ROCKY: Tailor Swift

Sve što nedostaje glazbenom dijelu višestruko nadgrađuje najluđi vizualni superspot globalne glazbene scene ove godine

Od video killed the radio star do video killed the rap star. U novoj pjesmi Rihanninog dečka nazvanoj PR-ovski promoćurno nalik najvećoj pop zvijezdi današnjice jedina i najveća zvijezda momenta su režiseri Vania Heymann & Gal Muggia.
 
Naime, konačna potvrda bezličnosti glazbenih rap/trap patterna novog doba je u novoj stvari ASAP Rockyja koja zvuči niti kao podloga za novu reklamu preprodavača polovnih automobila i prava je šteta što mu glazbeni producenti nemaju mašte ni talenta isposlovati i isporučiti ništa bolje od ovog ispodprosječnog beat lamentiranja. Da je kojim slučajem ovaj instrumental pratio genijalnosti Pharellovih ‘Drop It Like It`s Hot’ ili Rubinovih ’99 Problems” breakraptrhough genijalnosti govorili bismo o klasiku ne samo žanra.
 
Jer video spot otima svaki moment i plijeni pažnju dominirajući nad glazbom i stereotipom ASAP Rockyjeva rapa. Sve što nedostaje glazbenom dijelu višestruko nadgrađuje najluđi vizualni superspot globalne glazbene scene ove godine. Apsolutno je nemoguće pobrojiti niz dosjetki i nadrealizama kojima su redateljski duo oplemenili stvar dajući joj jedini mogući smisao. Kolekcija bizarnih likova i životinja kompilirana je u Ukrajini ako ni to nije promo gimmick. Nevezano, riječ je o vizualno daleko najzabavnijem i najboljem video spotu godine. Na što se referira i ocjena djela. Ako isključite glazbu kvaliteta se iste sekunde diže, stoga na opciji mute i montažna dinamika spota i švenkovi kamere imaju daleko više smisla.
 

Ocjena: 10/10

Nalsovna fotografija: Screenshot YouTube 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime