Subota, 23 ožujka, 2024

Za sve kavoljupce: prava turska kava, ali spremna za minutu!

Black'n'Easy kava pravo je rješenje za sve koji žele ujutro popiti pravu tursku kavu, ali nemaju vremena. Naime, to je prava turska kava koje je zbog inovativnog rješenja spremna za minutu!

Veliki obožavatelji turske kave baš nikada ne preskaču prvu jutarnju kavu. Tursku kavu volimo zbog njezine arome, mirisa i okusa, a nerijetko i zbog uživanja u jutarnjem ritualu kuhanja kave dok istodobno ili pospremamo stan, čitamo knjigu, scrollamo po novim mailovima ili pak gledamo što je novo na televiziji.



No, takve stvari si možemo dopustiti većinom vikednom, dok radnim danom nerijetko jurimo kako bismo se što prije otuširali i pripremili za novi radni dan. Stoga je Black’n’Easy kava pravo rješenje za sve koji žele ujutro popiti pravu tursku kavu, ali nemaju vremena. Naime, to je prava turska kava koje je zbog inovativnog rješenja spremna za minutu!

Međutim, ova inovacija nikako ne prekida s tradicijom nego samo na dobro poznatu kvalitetu dodaje i efikasnost za one kojima je prijeko potrebna. Posebice one koji ujutro jako žure. Klasična, sa šećerom ili mlijekom Barcaffè ima rješenje za sve ljubitelje turske kave, ovaj put u velikom izdanju – Black’n’Easy Big Pack. Uštedite na vremenu, a dobijte na doživljaju turske kave tako da sami odmjerite količinu kave koju želite i napravite napitak baš po vašoj mjeri.

Postupak:

1,2,3 žličice kave stavite u šalicu, prelijte vrućom vodom, lagano promiješajte i…imate gotovu omiljenu kavu samo za minutu, jaku baš onoliko koliko volite.

Novo pakiranje sadrži 160 grama od čega možete pripremiti 20 šalica kave.

Ako ipak želite kavu standardne dužite i jačine, preporučamo 2 pune žličice i spremni ste za jutarnje uživanje u pravoj turskoj kavi. Black’n’ Easy Big Pack upakiran je u vrećicu, a potom u privlačno kartonsko pakiranje kako bi kava zadržala dugotrajnu svježinu.

Poznato je da se sreća nalazi u malim pakiranjima…a posebni užitak u velikim. S velikim pakiranjem Black’n’Easyja možete opušteno uživati i skrojiti jutro baš po vašoj mjeri.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime