Utorak, 26 ožujka, 2024

Netflix snima dokumentarnu seriju koja će pratiti slučaj Novaka Đokovića?

Netflixova ekipa je već u Australiji i snima ono što je bio najeksplozivniji početak teniske sezone u posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući problemima u kojima se našao srpski teniski as

Drama oko afere Novak Đoković bit će snimljena u dokumentarcu koji će biti teniska verzija “Drive To Survive”. Sportsmail prenosi da je ekipa već u Australiji i snima ono što je bio najeksplozivniji početak teniske sezone u posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući problemima u kojima se našao prvi teniski as.



Svjetski broj 1 u središtu političkih razmirica otkako je stigao u Down Under ranije ovog mjeseca. Đoković je postao jedna od najkontroverznijih osoba u sportu otkako je otkrio da se neće cijepiti protiv koronavirusa. Unatoč tome što mu je odobreno izuzeće od cjepiva, Đoković je pritvoren u zračnoj luci Melbourne nakon što je sletio u Australiju, a australske granične snage su mu oduzele vizu. 

Zatim je sljedećih nekoliko dana proveo skriven u hotelu, dok su ga vlasti pokušavale deportirati jer nije ispunjavao uvjete za ulazak u zemlju za necijepljenog putnika. Đokoviću je ponovno odbijena viza i postoji velika mogućnost da bude deportiran, ali još nije poznato kako će se razvijati situacija.

Pop Cooltura: Novax Đoković – Tenis Erection Superhero

Slučaj Novaka Đokovića će popratiti Netflix

Tenis je najnoviji sport koji je dobio tretman Netflixa, nakon najave da će vodeći sportaši biti praćeni na četiri glavna turnira i PGA Tour događajima. Vijesti o teniskoj seriji stigle su s upozorenjem da problemi Novaka Đokovića na granici vjerojatno neće biti istaknuti, ali će se spominjati u nekom obliku. U produkciji londonskog Box to Box Films – kreatora “Drive to Survive”, Netflixove dokumentarne serije o Formuli 1 – snimateljske ekipe bit će nazočne na Australian Openu, a All England Club odobrio je pristup Wimbledonu kasnije tijekom godine.

Box to Box sebe opisuju kao: “globalno prepoznate u stvaranju uvjerljivog i narativno vođenog sportskog sadržaja s pristupom bez presedana i nikad viđenim snimkama.” Snimili su i filmove o Stevenu Gerrardu, Cristianu Ronaldu i World Surfing Tour. Iako bi događaji koji se trenutno održavaju u Australiji trebali pružiti izvrstan materijal, tenis se možda neće pokazati tako lakim okruženjem za rad producentima.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

 

Ekipa će snimiti tenisače kakve do sada nismo imali priliku vidjeti

Dok je F1 u vlasništvu jednog tijela, američkog konglomerata Liberty Media, tenis ima odvojene muške i ženske turneje. Agenti vrhunskih igrača imaju značajan utjecaj na turnire i kontroliraju kako se njihovi klijenti predstavljaju. Pristup se može razlikovati na različitim lokacijama.

Prema korespondenciji koju je vidio Sportsmail, snimateljska ekipa će pratiti teniske zvijezde tijekom sezone i imati pristup područjima kao što su svlačionice te saloni za igrače. To je uvid iza kulisa koji je pomogao oživjeti F1 i privući nove obožavatelje.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime