Subota, 23 ožujka, 2024

Dnevnik jednog žigola: Na Netflix je stigla nova seksi serija

Prvo, upozorenje da ova serija sadrži golotinju i ima oznaku 18+. Ako ste u potrazi za serijom ispunjenom neizvjesnošću i vrućim scenama, onda je ovo serija za vas

Netflix nastavlja s nizom serija na španjolskom jezu, a tim povodom je izašla nova meksička serija na Netflixu. Serija prati žigola čiji se život počinje rasplitati kada se umiješa u obiteljske poslove klijenta i prekrši temeljno pravilo svog posla: nemoj se zaljubiti! Priča o ljubavnim spletkama, ubojstvima, zavjerama i velikim bogatstvima.



“Dnevnik jednog žigola” (“Diario de un Gigoló”) je meksička triler serija koja se proteže kroz 10 epizoda. Kreirao ju je Sebastián Ortega, s Jesúsom Castrom u glavnoj ulozi. Glume i Victoria White i Fabiola Campomanes.

 

Problemi nastaju kada dođe do smrti

Atraktivan mladić ima osebujnu profesiju – on je žigolo. Stvari se zakompliciraju kada on prekrši jedno od glavnih pravila svog zanata, naime zaljubi se u klijenticu. “Dnevnik jednog žigola” počinje uhićenjem glavnog junaka Emanuela nakon što je u njegovoj kući pronađeno tijelo njegove klijentice. Priča ide unatrag šest mjeseci kada su stvari za glavnog lika počele biti neuredne.

Vidimo uvod u njegov život žigola, dok se s druge strane, upoznajemo se i sa žrtvom čiji je život u kaosu od smrti njenog prvog muža. Nakon nečuvene ideje, spremna je uključiti Emanuela u svoje planove kako bi se približila svojoj kćeri.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Diario De Un Gigoló (@diariodeungigolotvi)

Serija vrijedna gledanja

Prvo, upozorenje da ova serija sadrži golotinju i ima oznaku 18+. Ako ste u potrazi za serijom ispunjenom neizvjesnošću i vrućim scenama, onda je ovo serija za vas. Dat će vam dovoljno i jednog i drugog i neće biti gubitak vremena, barem se zbog kraja nećete tako osjećati.

Dakle, iako postoji nekoliko stvari koje mogu biti stvarno uznemirujuće, saznat ćete u prvoj epizodi serije… Naravno da se neće svi složiti s onim što se stvarno događa s glavnim likom, ali svakako vrijedi pogledati ovaj vrući novitet na Netflixu.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime