Utorak, 15 listopada, 2024

Odbrojavamo dane do koncerta Zorana Predina u Zagrebu

Ako ste ljubitelj glazbe i želite doživjeti nezaboravan koncert, ne propustite Zorana Predina i ovu izvanrednu glazbenu ekipu u Ludoj kući, u Zagrebu 11. listopada

Nakon nevjerojatne oproštajne turneje s legendarnom grupom Lačni Franz prošle godine, Zoran Predin nije samo sjeo i odmarao se. Ne, on je stvorio je potpuno novi koncertni program i okupio ekipu izvrsnih glazbenika da ga prate.



Za novi koncertni program, nazvan “Na svojoj strani”, Zoran je izabrao najbolje pjesme iz svojih različitih glazbenih projekata. Tu su predivne šansone s albuma “Zoran pjeva Arsena” i “Tragovi u sjeti”, nezaboravni hitovi iz “Ljubavnika iz ormara” i “Gastarbajter trubadur”, te njegove najomiljenije balade iz Lačnog Franza. Osim toga, pripremio je nekoliko novih iznenađenja za svoju vjernu publiku. Svoj izbor “The Best of” pjesama izvodi uz podršku izvanrednih glazbenika. Tu je virtuozni violinist Bruno Urlić, talentirani klavijaturist Paul Kempf i sjajni basist Goran Delač.

O skupini glazbenika

Zoran Predin, čija je duša prava balkanska, također je ponosni otac četrdeset i tri objavljena glazbena albuma. Napisao je tri zbirke pjesama, priča, putopisa i dnevnika, uključujući “Druga žena v haremu” i “Dno nima Mongolske pege”. Njegova omiljena poslovica glasi: “Tko rano rani, sam u nju upada!” I uprkos bogatoj karijeri, Zoran tvrdi da najbolje tek dolazi.

Od rocka do košarke: Zoran Predin kakvog još nismo imali prilike upoznati

Bruno Urlić, talentirani violinist rođen i odrastao u Sarajevu, ima bogatu glazbenu karijeru koja se proteže kroz različite glazbene žanrove. Nakon početka svoje glazbene edukacije u rodnom gradu, pridružio se Sarajevskoj Filharmoniji i nastavio svoj glazbeni put u Zagrebu. Bruno je ostavio dubok trag u rocku kao član benda Zabranjeno Pušenje, sudjelovao u projektima s Massimom Savićem i izrazio svoj talent u etno i jazz glazbi.

Goran Delač, virtuoz na bass gitari i kontrabasu, ima impresivnu glazbenu edukaciju koja uključuje školovanje u Zagrebu i Los Angelesu. Surađivao je s mnogim poznatim izvođačima u domaćoj i stranoj glazbenoj sceni, a osvojio je brojne nagrade za svoje glazbeno umijeće, uključujući Porin i Fender/Roland nagradu.

Paul Kempf, talentirani pijanist, Hammond orguljaš i klavijaturist, svoju strast prema glazbi razvio je od najranije dobi. Njegova bogata karijera obuhvaća mnoge glazbene žanrove i suradnje s poznatim izvođačima. Rođen u Slavonskom Brodu, odrastao je u muzičkoj obitelji i već je kao mladić osvajao nagrade na međunarodnim glazbenim natjecanjima.

Ako ste ljubitelj glazbe i želite doživjeti nezaboravan koncert, ne propustite Zorana Predina i ovu izvanrednu glazbenu ekipu u Ludoj kući, u Zagrebu 11. listopada. Ako želite saznati više i pratiti ovog glazbenog virtuoza, posjetite njegovu web stranicu na www.predin.com i pratite ga na Facebooku: https://www.facebook.com/zoran.predin.3

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime