Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Koncert s pričom: Zoran Predin, Davor Gobac i Anja Rupel nastupaju za pomoć stanovnicima Petrinje

Prema najavama organizatora, očekuje nas dva sata hitova, a poznavajući Predina i Gopca, neće biti dosadno ni tijekom glazbenih intermezza

Koncert za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice u organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec na kojem će nastupiti Zoran Predin, Davor Gobac i Anja Rupel, bivša frontmenica kultnog benda Videosex, koja pojavljuje se nakon dugo godina pred zagrebačkom publikom, održati će se u ‘Lisinskom’ 27. ožujka u 20 sati. Predina će pratiti dugogodišnji suradnici, vrsni sastav Django Group.

Prihodi od ovog koncerta namijenjeni su završetku obiteljske kuće koje je Rotary klub Zagreb Gradec započeo graditi na području pogođenim potresom. Korisnici će biti mlade obitelji s djecom čiji su domovi uništeni u potresu i koji od tada žive u stambenim kontejnerima. 

Posjetitelje očekuju dva sata hitova

To je još jedna u nizu pomoći koje su Klub i njegovi pojedinačni članovi uputili stradalima od potresa – od interventnoga smještaja za više od 120 osoba odmah nakon potresa, 9 mobilnih kućica, desetke podijeljenih agregata i grijalica, dodjele preko 30 kamp prikolica, privremenog smještaja za više od 200 osoba u apartmane, pa do financiranja izgradnje i sanacije više obiteljskih kuća za mlade obitelji.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog i preko ulaznice.hr, a cijene ulaznica su 20€, 23€, 27€ i 33€. Prema najavama organizatora, očekuje nas dva sata hitova, a poznavajući Predina i Gopca, neće biti dosadno ni tijekom glazbenih intermezza.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime