Subota, 23 ožujka, 2024

Kritika pjesme: FEMINNEM feat ALEJUANDRO BUENDIJA – Trending

Kroz više nego smisleni i moderno producirani r'n'b kakvog se ne bi ni Destiny's Child posramile beat making će viknuti i do Hurricane i Hurricane Jr. koncepata

Uzimanje Saše Antića iz TBF-a u rap alter egu Alejuandru Buendiji u pjesmu uvijek je pametna odluka. Osobito ako jedina preživjela, točnije revitalizirana, od tri domaće girly vokalne pop trojke uz umirovljene Divas i ENI, dobije napad ironije na račun Instragramizma i trendova novih generacija.Nova stvar je puna zgodnih ironičnih pickova u koje majke umataju ne pretjerano oštre, ali edukativne strelice svojim nasljednicama. Kroz više nego smisleni i moderno producirani r’n’b kakvog se ne bi ni Destiny’s Child posramile beat making će viknuti i do Hurricane i Hurricane Jr. koncepata.

Iznimno zabavna i zaigrana koncepcija video ekranizacije kroz screenshotove Instagram profila Feminnemki, po ideji Sandre Mihaljević i specijal efekt VFX majstora Aleksandra Rapaića, samo je upgradeala glazbeni predložak. Riječ je o više nego dobrom pomicanju u smjeru trendi i urbanih plesnjaka r’n’ b revival prizvuka.

8/10

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime