Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Glazbenik potrošio 37 milijuna dolara u potrazi za izvanzemaljcima

Američki glazbenik Tom DeLonge, punim imenom Thomas Matthew DeLonge Jr, napustio je Blink-182 2015. godine kako bi se mogao posvetiti drugim projektima, uglavnom vezanim za svemirska prostranstva

Suosnivač i bivši pjevač benda Blink 182 i trenutni pjevač u grupi Angels and Airwaves, osnovao je tvrtku “To The Stars Academy Of Arts And Sciences” te započeo znanstveni projekt nazvan “To The Stars”. Glavni ciljevi projekta (bili) su istražiti mogućnost izvanzemaljskog života na drugim planetima, izgraditi najveću letjelicu na ovom planetu, ali i proučiti funkcioniranje telepatije.Prema informacijama s web stranice Ars Technica, planovi se ne odvijaju baš najbolje. Naprotiv, prilično je loše. Prognoze nisu optimistične budući da, prema službenom izvješću, stručnjaci ne vide mogućnost napretka projekta.

Također je objavljen podatak kako je do sad na istraživanja potrošeno više od 37 milijuna dolara. Potrošeni iznos, većinski je DeLongeova investicija, ali određeni postotak došao je i od strane donacija s web stranice The Stars koja je podržala projekt.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime