Srijeda, 17 srpnja, 2024

AC/DC ponovo na okupu! Slušamo novi singl, a stiže i album!

AC/DC su pripremili čak 12 novih pjesama i pri tom su ponosno zadržali svoj prepoznatljiv zvuk i sva moćna obilježja

Nakon 7 godina diskografske pauze AC/DC objavili su novi singl! Pjesma ponovo okupljenih članova benda nosi ime ‘Shot In The Dark’ te najavljuje novi album ‘POWER UP’!U spotu vidimo okupljene legendarne članove: Angus Young (gitara), Brian Johnson (vokal), Cliff Williams (bas gitara), Phil Rudd (bubnjevi) i Stevie Young (ritam gitara):

Bend se na albumu ponovno udružio s producentom Brendanom O’Brienom koji je već radio na albumima „Black Ice“ (2008.) i „Rock Or Bust“ (2014.)

AC/DC pripremili su čak 12 novih pjesama i pri tom su ponosno zadržali svoj prepoznatljiv zvuk i sva moćna obilježja.

„POWER UP“ dolazi u nekoliko verzija koje će sigurno oduševiti obožavatelje. Među njima će biti i limited edition, „POWER UP“ box s jedinstvenim paketom za obožavatelje – imat će opciju da pritiskom na gumb zasvijetli neonski logo i da se pri tom iz ugrađenih zvučnika čuje dio nove pjesme „Shot In The Dark“! U boxu će biti CD, bogato opremljena knjižica s ekskluzivnim fotografijama i USB punjačem koja omogućuje da box bude uvijek napunjen. Naravno, to će izdanje biti dostupno samo u odabranim prodavaonicama i u web-shopu banda, a u redovnoj prodaji naći će se i 180-gramski vinil.

Naslovnica albuma

Album izlazi 13. studenoga. Bit će to njihovo 17. diskografsko izdanje i prvi novi materijal  nakon 2014. godine.

Popis pjesama s je sljedeći:

 1. Realize
 2. Rejection
 3. Shot In The Dark
 4. Through The Mists Of Time
 5. Kick You When You’re Down
 6. Witch’s Spell
 7. Demon Fire
 8. Wild Reputation
 9. No Man’s Land
 10. Systems Down
 11. Money Shot
 12. Code Red

AC/DC jedan su od najutjecajnijih bandova u povijesti s više od 200 milijuna prodanih albuma diljem svijeta. U Rock and Roll Hall of Fame® ušli su 2003. godine, a iza njih su brojne nagrade i rasprodane stadionske turneje.

Naslovna fotografija: Josh Cheuse

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime