Subota, 6 srpnja, 2024

Kako 80 Rammsteinovih pjesama zvuči sažeto u samo 8 minuta?

Zvijezda YouTubea Paschalis Theotokis svoju je fascinaciju njemačkim metal divovima prezentirao impresivnim predstavljanjem 80 Rammsteinovih pjesama unutar samo 8 minuta! Ako mislite da je nemoguće, ovaj video će vas iznenaditi!

Ako pitate fanove grupe Rammstein koja im je najbolja pjesma grupe Rammstein odgovor je – “Sonne”.U anketi koju je proveo najpoznatiji svjetski metal magazin sudjelovalo je više od 20.000 ljudi, a odmah nakon “sunčane pjesme”, u samom vrhu omiljenih pjesama njemačkih industrial-metal ikona, našle su se “Deutschland”, “Du Hast”, “Mein Herz Brennt” i “Engel”.

Pobjednička pjesma “Sonne” originalno je snimljena za album “Mutter” iz 2011. godine, a objavljena je u pratnji iznimno kontroverznog spota u kojemu su se članovi benda našli u ulozi patuljka koji rade za zlatom-opsjednutu Snjeguljicu.

Ukoliko usput i u samo nekoliko minuta želite čuti presjek pjesama koje su obilježile karijeru benda za to se pobrinuo Paschalis Theotokis! Naime, zvijezda YouTubea svoju je fascinaciju njemačkim metal divovima prezentirao impresivnim predstavljanjem 80 Rammsteinovih pjesama smisleno koncipiranih i sažetih unutar samo 8 minuta!

Nemoguće, pitate se? Svaka dodatna riječ je suvišna, stoga pogledajte ovaj “gigalyric video”:

Uz Rammstein, vlogger Paschalis Theotokis objavio je i druge slične kompilacije (također opisane kao “gigalyric video”) u kojima je u 7 minuta obuhvatio 70 Slipknotovih pjesma te čak 999 pjesmama grupe Metallica u samo 10 minuta.

Rammstein su ove godine trebali održati veliku stadionsku turneju čiji su svi koncerti bili rasprodani u rekordnim rokovima. Kao i većina glazbenih događanja turneja je odgođena za 2021. godinu. Nove datume objavili su objavom društvenim mrežama: “Svi koncerti sada su prebačeni na 2021. godinu, a sve kupljene ulaznice vrijede i za nove datume! Iznimno se veselimo vidjeti vas u velikom broju iduće godine!”. 

Podsjetimo, početkom ljeta članovi benda obožavatelje diljem svijeta razveselili su i objavom kako su, usprkos okolnostima, vrijeme u izolaciji odlučili iskoristiti na najbolji mogući način – stvarajući glazbu.

Imamo puno novih ideja, ali i nekih nezavršenog materijala. Okupili smo se i imamo želju za stvaranjem. Hoće li se to pretvoriti u novi album? Još nitko ne zna.” – otkrio je bubnjar Christoph Schneider u razgovoru za njemački Rodeo Radio.

Naslovna fotografija: promotivna fotografija benda, Jens Koch

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime