Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Beyoncé kreće na turneju u 2023., hoće li nastupiti u Hrvatskoj?

Bey je najavila turneju, koja bi trebala započeti sljedeće ljeto, tijekom aukcije za Wearable Art Gala. Ondje se našao paket ulaznica za koncert koji je nudio propusnice za sudjelovanje na turneji RENAISSANCE, potvrđujući da će se Beyoncé vratiti na pozornicu 2023. godine

Neke zvijezde već mjesecima podižu hype oko novih aktivnosti. Neki nas uzbuđuju izdanim iznenađenja. Neki daju velike najave uz samo najmanji mig i najsuptilniju poruku. Takav je slučaj s Beyoncé. Stigla je najava za turneju koja dolazi nakon njezinog najnovijeg albuma “Renaissance”. Kako je ova turneja izašla na vidjelo? Nije to bilo putem velike, hype objave. Ipak, vijest je zaludjela svijet. Bey je najavila turneju, koja bi trebala započeti sljedeće ljeto, tijekom aukcije za Wearable Art Gala. Ondje se našao paket ulaznica za koncert koji je nudio propusnice za sudjelovanje na turneji RENAISSANCE, potvrđujući da će se Beyoncé vratiti na pozornicu 2023. godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Posebno koncertno iskustvo 

U opisu je navedeno da će pobjednik akcije dobiti dvije karte prve klase International United Airlines Polaris, uz boravak od tri noćenja u hotelu Marriott i dvije karte za turneju u gradu po vlastitom izboru. Procijenjen na 20.000 USD, aukcijski predmet također je uključivao iskustvo iza pozornice s Beyoncéinom majkom, Tinom Knowles-Lawson.

Beyoncé nije dala službenu objavu u vezi s turnejom RENAISSANCE, iako njezina web stranica sada upozorava posjetitelje da se registriraju za e-mail ili mobitel ažuriranja u vezi s albumom.

RENAISSANCE, koji je obilježio Beyin sedmi studijski album, uključuje niz pjesama u kojima sudjeluju Drake, Jay-Z, Skrillex, The-Dream, Honey Dijon, Labrinth, Raphaela Saadiq Tems, Syd, Lucky Daye, Leven Kalij, Dixson, No I.D. i 070 Shake. 

Još nije poznato u kojim će se državama i gradovima održati koncert, ali mi se nadamo da će i Hrvatska doći na red. Ili barem neki grad koji nam nije daleko za vožnju.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime