Subota, 23 ožujka, 2024

Beyoncé obradovala sve svoje fanove – najavom novog albuma

Pet godina nakon Lemonade, Beyoncé daje nagovještaje o svom sljedećem projektu, otkriva kao je provela pandemiju i koje je emocije preplavljuju kada se zatvori u studio

Od posljednjeg samostalnog studijskog albuma, Queen Bey nije puno mirovala. Oduševila nas je svojom epskom izvedbom na Coachelli, live albumom i koncertnim filmom Homecoming.Također se iskušala u svijetu filma, pa je posudila glas lavici Nali u Disneyevom filmu ‘Kralj lavova’, a zatim se uključila u kompilacijski album Afrobeatsa i film ‘Black Is King’.

Pjevačica najavila novu glazbu

Sada, nakon što je i iza nje, kao i svih nas, komplicirana godina kakva je bila 2020., superzvijezda obećava da je nova glazba na pomolu.
“Uz svu izolaciju i nepravdu u posljednjih godinu dana, mislim da smo svi spremni pobjeći, putovati, voljeti i ponovno se smijati. Osjećam kako se javlja renesansa i želim biti dio njegovanja tog bijega na bilo koji način”, otkrila je Beyoncé.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Superzvijezda je za BAZAAR otkrila i kako je pandemiju provela u studiju, primjenjujući svoju dobro poznatu predanost i glazbenu stručnost u nadolazećem projektu.
“U studiju sam već godinu i pol. Ponekad mi treba godinu dana da osobno pretražim tisuće zvukova kako bih pronašla pravu melodiju. Samo, primjerice, jedan zbor može imati do 200 naslaganih harmonija”, rekla je.

Glazba donosi radost

Otkriva da joj snimanje glazbe uvijek donosi radost – a sljedeći album nije iznimka.
Za obožavatelje koji su u proteklih godinu dana uživali u ponovnom gledanju ‘Homecoming’ ili ‘Black Is King’, znajte da Beyoncé osjeća slično zadovoljstvo pri snimanju nove glazbe. 
“Ipak, ne postoji ništa poput količine ljubavi, strasti i iscjeljenja koju osjećam u studiju za vrijeme snimanje. Nakon 31 godine, osjećam se jednako uzbudljivo kao i kad sam imala devet godina. Da, nova glazba dolazi!” kazala je popularna pjevačica.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime