Utorak, 26 ožujka, 2024

Humanitarni koncert Matije Dedića i Lane Janjanin za Sisačko-moslovačku županiju

Matija Dedić i Lana Janjanin priređuju jazz Valentinovo, u nedjelju 14. veljače u 20 sati, zajedno sa Fondom 5.5 i Zakladom Solidarna za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji

Kako 2020. nije bila najbolja godina za mnoge, naši renomirani jazz glazbenici – Matija Dedić (klavir) i Lana Janjanin (vokal) odlučili su svima uljepšati Valentinovo, te se po prvi puta na koncertnoj pozornici zajedno predstaviti publici. Ovim humanitarnim jazz koncertom pozivamo sve da putem Fonda 5.5 doniraju za područje Sisačko-moslavačke županije, koje je najviše pogođeno potresom u prosincu.
Ovu akciju podržala je i udruga Hrvatski glazbeni zavod, ustupivši svoj prostor unatoč činjenici da je i sama u teškoj situaciji nakon zagrebačkog potresa. 

Koncertu možete nazočiti na dva načina:

  • Uživo u Hrvatskom Glazbenom zavodu

Sukladno epidemiološkim mjerama i limitiranim dozvoljenim brojem ljudi, u prodaji je svega 40 VIP ulaznica, koje možete kupiti po cijeni od 500 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete email sa potvrdom, a ulaznice možete pokupiti na blagajni HGZ-a po dolasku na koncert. Kupovina ulaznica za Glazbeni zavod: https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo-vip/

  • Online

Koncert je dostupan i u online obliku, te ga možete pratiti putem live stream-a uz svoje voljene u atmosferi nedjeljnje večeri. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kn. Nakon uplaćene donacije dobit ćete email sa linkom na live stream. Glazbenici apeliraju da se kupi broj ulaznica koji odgovara iznosu željene donacije. Kupovina ulaznica za YouTube prijenos uživo: https://solidarna.hr/shop/solidarno-valentinovo/ 

Romantična večera uz Glovo

Za potpuno iskustvo kod kuće pobrinuo se naš partner GLOVO koji pokreće balon za donacije za Fond 5.5, te omogućuje besplatnu dostavu za sve narudžbe unutar Valentinovo bubble-a za vrijeme Valentinovo vikenda (13. i 14.2.). Osim toga, Glovo unutar aplikacije ima poseban balončić posvećen Valentinovu, s različitim sadržajem iznutra – darovi, cvjećarnice, večera za 2 posebna menija iz restorana, itd. Razveselite svoje voljene malim znakom pažnje ili pak samo naručite večeru i uživajte uz naše vrhunske glazbenike. Hvala WOOM.zone platformi na distribuiranju informacije. 

Fond 5.5

Fond 5.5 osnovale su građanska inicijativa Zagreb Earthquake Relief, pet zagrepčanki sa Amsterdamskom adresom i Zaklada SOLIDARNA nakon Zagrebačkog potresa u Ožujku. Fond  je ponovno aktiviran zbog posljedica potresa koji su u prosincu 2020. pogodili Sisačko-moslavačku županiju. Fond 5.5 je do sada prikupio gotovo 12 milijuna kuna (02.02.2021.). 
Djelovanje Fonda organizirano u dvije faze: (1) podrška u kriznom zbrinjavanju i stabilizaciji, te (2) podrška u održivoj obnovi i oporavku i to na način da se što brže i kvalitetnije odgovori na potrebe ljudi u odnosu na njihov kontekst te da se svi raspoloživi resursi – znanje, oprema, novac, usluge – što bolje povežu, iskoriste i obogate.

Donacije 

Podržite Fond 5.5 preko doniralice Zaklade SOLIDARNA https://solidarna.hr/donirajte, ili putem aplikacije KEKS Pay, ili putem PayPala: http://paypal.me/solidarna, ili uplatom na nenamjenski račun Zaklade SOLIDARNA za krizna stanja:
Račun za hitne i krizne akcije: HR2424020061500078406
Svrha: SOLIDARNO S PETRINJOM & SMŽ
Poziv na broj: 01-2021
SWIFT SWIFT/BIC: ESBCHR22

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime