Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Najpoznatija trkačka zajednica adidas Runners kreće s novom sezonom treninga

Svim članovima na raspolaganju je tim stručnjaka: iskusnih trenera, nutricionista i psihologa koji će poticati članove da postignu svoje ciljeve i dostignu svoj maksimum

Hrvatski timovi globalne trkačke zajednice adidas Runners započinju novu sezonu treninga i pozivaju nove članove da im se pridruže. Uz besplatne prilagođene treninge, stručne trenere i motivirajuću atmosferu, nova sezona donosi brojne programe i aktivnosti uz koje će  svi sportaši i rekreativci poboljšati individualne rezultate.U novoj godini članovi će imati priliku zajedno se pripremiti za brojne utrke različitih dužina te sudjelovati na treninzima joge i pilatesa uz koje će poboljšati fizičke sposobnosti. Treninzi trčanja održavaju se redovito, rano ujutro ili navečer, a kapetanice adidas Runnersa Zagreb Ana Širić i Marie Wasler te kapetan adidas Runnersa Osijek Ivan Volinek najavljuju i brojna iznenađenja za polaznike. Zajednici se mogu priključiti aktivni sportaši, rekreativci, ali i početnici koji se nikad u životu nisu susreli s trčanjem.

Prošla sezona je bila najatraktivnija do sad

“Ovogodišnje aktivnosti bit će dinamične te će osim sportskih aktivnosti biti i mnogih drugih zanimljivosti. Ove godine planiramo organizirati različite radionice, panele i druženja uz koja ćemo dodatno aktivirati i ojačati zajednicu“, komentirala je kapetanica Ana Širić. Prema pregledu aktivnosti, prošla sezona je bila najaktivnija do sada. Zajednica je organizirala brojne izlete na utrke u Hrvatskoj i inozemstvu te je kroz druženja i različite projekte dodatno ojačala odnose koji su pridonijeli u stvaranju poticajne sportske atmosfere.

“Prošla godina je bila zaista odlična, a ova godina će sigurno biti još i bolja. Imamo velike planove koji uključuju i druge stvari osim sporta, kao što je jačanje zajednice kroz društveno odgovorne projekte. Prošle smo godine kroz inicijativu ‘With Women We Run’ progovorili o problemu nasilja nad ženama, a ove godine u tom smjeru nastavljamo i dalje“, naglasila je kapetanica Marie Wasler.

U Osijeku su adidas Runnersi aktivni od prošle godine, a već sad su sakupili veliki broj članova. Kapetan njihove zajednice Ivan Volinek poziva nove članove: „Osijek je nadmašio sva očekivanja i svi smo jako zadovoljni jer je odaziv fantastičan. Sve nove članove čeka podrška na više razina, puno zabave i pozitivne energije. Dođite i trčite s nama!“

Svim članovima na raspolaganju je tim stručnjaka: iskusnih trenera, nutricionista i psihologa koji će poticati članove da postignu svoje ciljeve i dostignu svoj maksimum. Treninzi se održavaju na različitim lokacijama u Osijeku i Zagrebu gdje se ističe i adidas Sports Studio u Ilici.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime