Utorak, 13 veljače, 2024

Soul diva Sharon Kovacs ovaj vikend nastupa u Tvornici kulture

Sharon Kovacs školovala se na vokalnom institutu u Eindhovenu, a na glazbenoj se sceni pojavljuje 2015. s debitantskim albumom 'Shades Of Black'. Tri godine kasnije, izdala je i drugi album 'Cheap Smell'

Jedna od najvećih senzacija nizozemske glazbene scene Sharon Kovacs po drugi put dolazi u Zagreb uoči izdavanja tećeg albuma. U zagrebačkoj Tvornici kulture će 25. rujna u sklopu koncertnog serijala “Musicology Sessions” održati koncert. Ova umjetnica i kantautorica u sebi skriva glas jedne prave soul legende koja je publiku privukla prije svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom. Sharon Kovacs školovala se na vokalnom institutu u Eindhovenu, a na glazbenoj se sceni pojavljuje 2015. s debitantskim albumom “Shades Of Black”. Tri godine kasnije, izdala je i drugi album “Cheap Smell”. Premijerni nastup u Zagrebu 

Kovacs u svojim tekstovima uranja podjednako u svijetle i mračne aspekte modernih veza. 
Nakon 60 milijuna pregleda na YouTubeu, velikog broja nagrada i nastupa na istaknutim festivalima, Kovacs je na pravom putu da postane živa legenda svjetske glazbene scene. Često je uspoređivana s Amy Winehouse, Lanom del Rey i Ellom Fitzgerald.

Ova talentirana Nizozemka u Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma, nahraniti publiku svojim glasom te na jednu večer utopiti vrtlogom emocija, ali i razveseliti svojom dječjom razigranošću. 

Top 5 pjesama Sharon Kovacs

1/ The Devil You Know

Pjesma se nalazi na debitantskom albumu pjevačice, a jedna je od najpoznatijih. 

 

2/ Fragile

Izašla pred tri tjedna s pratećim videospotom, “Fragile” će sigurno postati jedan od najprepoznatljivijih hitova pjevačice. 

 

3/ Bang Bang

“Bang Bang” je singl pjevačice izašao u travnju ove godine, također jedan od potencijalnih velikih hitova. 

 

4/ Diggin

“Diggin'” je jedan od singlova s debitantskog albuma pjevačice i jedna je od njenih najprepoznatljivijih pjesama. 

 

5/ Crazy

“Crazy” je suradnja Sharon Kovacs i nizozemskog jazz i pop orkestra Metropole Orkest. Pjesma je izdana pred dvije godine i ima veliki potencijal. 

 

Naslovna fotografija: kovacsofficial

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime