Utorak, 26 ožujka, 2024

Crveni tepih Porina: Natali Dizdar u izazovnoj kreaciji Hippy Garden

Nakon Porina Natali nastavlja osvajati glazbenu scenu pa je prvi put u njezinoj 20-godišnjoj karijeri čeka nastup na jednom festivalu - s baladom 'Padamo' stiže na pozornicu Zagrebačkog festivala!

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrade Porin, koja je održana ovaj vikend, zvijezda crvenog tepiha, ali i pozornice, bila je pjevačica Natali Dizdar. U izazovnoj haljini domaćeg brenda Hippy Garden Natali je zasjala na crvenom tepihu Porina.Osim toga, publiku je ponovno osvojila odličnom interpretacijom pjesme “Krug”, s kojom je bila nominirana za najbolju žensku izvedbu. Pjesma “Krug” s njezina je novog EP-a “Blues po kišnim plažama” koji je također bio nominiran za najbolji pop album.

I pred sam kraj večeri zadarska je pjevačica zasala na pozornici u društvu predivnih kolegica Mije Dimšić i Gine gdje su zajedno izvedbom hita Parnog valjka dale počast Huseinu Hasanefendiću Husu i legendarnom bendu koji je primio nagradu za životno djelo.

Nastup na Zagrebačkom festivalu

Nakon Porina Natali nastavlja osvajati glazbenu scenu pa je prvi put u njezinoj 20-godišnjoj karijeri čeka nastup na jednom festivalu. Tako s predivnom baladom “Padamo” 19. travnja stiže na pozornicu Zagrebačkog festivala.

“Čini se je došao red i na moj prvi festival u karijeri. Zagrebački se učinio kao dobar tajming da se prezentira još jedna pjesma sa novog EP-a, pa smo se odlučili prijaviti s novim singlom ‘Padamo’ i na taj način jos više podržati taj minijaturni album”, ističe Natali koja se iznimno veseli nastupiti na ovom dugovječnom festivalu na koji dolazi sa svojim bendom.

Pjesmu ‘Padamo’, autorski potpisuju Natali i Vladimir Mirčeta, nejzin dugogodišnji suradnik, a za tekst se pobrinuo Denis Špičić. Ista je to autorska ekipa koja stoji iza hita i za Porin nominirane pjesme “Krug”.

“Dolazim sa svojim originalnim bendom pojačanim s Vladom Mirčetom na trećoj gitari, sviramo jednu atipičnu festivalsku pjesmu koja u izvedbi uživo ponekad zvuči još i bolje nego u originalu, a sigurna sam da će tako biti i na pozornici Zagrebačkog festivala”, dodaje pjevačica.

Fotografije: Mateo Mučnjak / press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime