Nedjelja, 11 veljače, 2024

Dua Lipa jedva čeka vlastiti debut u špijunskom filmu ‘Argylle’

Riječ je filmskoj trilogiji - odnosno prvom nastavku trilogije koja će se snimati u Europi ovog kolovoza. Očekivano, Dua Lipa će sudjelovati i u soundtracku filma!

Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, John Cena i Samuel L. Jackson samo siu neka od renomiranih glumačkih zvijezda koje će se također pojaviti u adaptaciji špijunskog romana ‘Argylle’.No, glazbenu je javnost posebno razveselila informacija da će svoj filmski debi odraditi i svjetska pop zvijezda Dua Lipa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Vijest je objavio The Hollywood Reporter, a riječ je filmskoj trilogiji – odnosno prvom nastavku trilogije koja će se snimati u Europi ovog kolovoza. Očekivano, Dua Lipa će sudjelovati i u soundtracku filma!

Popularna pjevačica, rodom s Kosova, već je ranije najavila kako bi voljela ‘istražiti i shvatiti i filmski svijet – i to prvo s manjim ulogama.
“Stvarno me intrigira i uzbuđuje perspektiva da radim nešto drugo u određenom trenutku”, dodala je te medijima otkrila kako se osjeća sve samopouzdanije u vlastitoj koži te kako je glumu otkrila kroz svoje različite spotove. Zovu sjaja i glamura velikog platna očito nije ni ona odoljela, baš poput, primjerice, njezinih kolega Lady Gage i Harryja Stylesa.

Naslovna fotografija: @dualipa

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime