Srijeda, 17 srpnja, 2024

Endless Summer Vacation: Sve što znamo o novom albumu Miley Cyrus

Kao što je Cyrus najavila, Endless Summer Vacation bit će objavljen u petak, 10. ožujka. Pjevačica je također predstavila naslovnicu albuma, upečatljivu fotografiju na kojoj visi u zraku na šipci za akrobate

Miley Cyrus priređuje još jedan “Party In the U.S.A.”, a svi smo pozvani. Pjevačica je najavila svoj osmi studijski album “Endless Summer Vacation”, koji se opisuje kao “ljubavno pismo” njezinom “usvojenom” domu Los Angelesu. Novia album dolazi više od dvije godine nakon što je objavila svoj prethodni album, “Plastic Hearts” 2020. godine.Cyrus je prvi put najavila dolazak nove glazbe krajem prosinca, kada je objavila plakate s natpisom “Nova godina, nova Miley”. Tijekom specijalne Mileyine novogodišnje zabave 31. prosinca, koju je vodila njezina kuma Dolly Parton, Cyrus je najavila da će njezin novi singl “Flowers” biti objavljen 13. siječnja, s teaserima koji su nam već “usadili” pjesmu u glavu. Donosimo sve što znamo o Cyrusinom novom albumu.

Kada album izlazi?

Kao što je Cyrus najavila, Endless Summer Vacation bit će objavljen u petak, 10. ožujka. Pjevačica je također predstavila naslovnicu albuma, upečatljivu fotografiju na kojoj visi u zraku na šipci za akrobate. Prema priopćenju za tisak, Cyrus je snimila naslovnicu bez korištenja ikakvih vizualnih efekata.

Album je trenutno dostupan za predbilježbu i spremanje na svim glazbenim platformama, a ekskluzivni vinili dostupni su u Cyrusovoj online trgovini.

Izašao je i trailer za album

Zajedno s objavom datuma izlaska, Cyrus je također predstavila trailer za nadolazeći album, koji prikazuje njezino recitiranje misteriozno nejasnih dijaloga dok se prikazuje nekoliko vizualnih znakova prema Los Angelesu, uključujući palme i krupne planove njezina izlaska iz bazena.

“Svjetleća stvorenja spuštaju se s velikih visina. Električne jegulje u crvenom otrovu. Na nebu možemo vidjeti jahače na konjima, na kometima, kako nam dolaze ususret, pucajući od smijeha. Moj prijatelj Big Twitchy vozio se čamcem prema svjetlu, surfao North Breakom. Plesali smo dok nije ostalo ništa. Samo ja i Twitchy, ‘jer to je sve što smo znali.'”

Beskonačan popis pjesama za nadolazeće ljeto

Cyrus tek treba otkriti popis pjesama Endless Summer Vacation osim glavnog singla “Flowers”. Međutim, što se tiče producenata, pjevačica će se ponovno udružiti sa svojim suradnikom Mikeom Willom Made Itom, uz dodatnu produkciju Kida Harpoona, Grega Kurstina i Tylera Johnsona. 

Snimljen u Los Angelesu, Cyrus je opisala Endless Summer Vacation kao svoje “ljubavno pismo LA-u”, ali je album također i prikaz njezinog rasta u protekloj godini. “Glazba i slike Endless Summer Vacation služe kao odraz snage koju je pronašla u fokusiranju na svoje fizičko i mentalno blagostanje”, stoji u objavi za meidje. Međutim, obožavatelji sumnjaju da je glavni singl s albuma, “Flowers” zapravo pjesma o njezinom razvodu od bivšeg supruga Liama Hemswortha 2019. iz više razloa.

Što je najvažnije, “Flowers” izlazi 13. siječnja, što je slučajno Hemsworthov rođendan. Osim toga, stihovi koji su zadirkivani na Twitteru i posterima diljem svijeta, “Mogu si kupiti cvijeće / mogu se držati za ruku / mogu se odvesti na ples / mogu voljeti sebe bolje od tebe”, jasno pokazuju da je pjesma himna raskida namijenjena ljubavi prema sebi i osnaživanju. Jedva čekamo čuti pjesmu za tri dana.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime