Petak, 22 ožujka, 2024

Flowers: Nova pjesma Miley Cyrus o kojoj bruji cijeli internet

Glazbeni video prikazuje je kako se šepuri sa sunčanim naočalama, pliva, vježba i pleše - potpuno sama, kako bi pokazala da je preboljela propali brak. Pjesmu je čak objavila na Hemsworthov rođendan, budući da je u Australiji, odakle je on, ranije došao 13. siječnja, nego u Ameriku

Miley Cyrus se vratila nakon stanke i oduševila internet. Pjevačicina nova pjesma, “Flowers” je izašla prije nekoliko sati, a svi pričaju samo o njoj. Pjesma je Cyrusin prvi singl s njezinog nadolazećeg albuma, “Endless Summer Vacation”, koji izlazi u posljednjim danima ožujka. Album započinje pjesmom o svom razvodu s Liamom Hemsworthom 2019. “Mogu me voljeti bolje nego ti”, pjeva samouvjereno uz groovy ritam.Glazbeni video prikazuje je kako se šepuri sa sunčanim naočalama, pliva, vježba i pleše – potpuno sama, kako bi pokazala da je preboljela propali brak. Pjesmu je čak objavila na Hemsworthov rođendan, budući da je u Australiji, odakle je on, ranije došao 13. siječnja, nego u Ameriku.

Cyrus je surađivala s poznatima

Cyrus je prvi put predstavila “Flowers” u svom NBC-jevom novogodišnjem specijalu, izbacivši teaser za pjesmu s tekstom. Ipak, tada nije debitirala s pjesmom, umjesto toga držala se svojih hitova i dueta s kumom i suvoditeljicom, Dolly Parton. Danima kasnije, Cyrus je najavila Vacation, gdje se ponovno udružuje s producentom Mikeom WiLL Made-It-om, a u to vrijeme dovodi Grega Kurstina, Kida Harpoona i Tylera Johnsona. Projekt slijedi njezin album Plastic Hearts iz 2020.. 

Cyrus je objavila sedam studijskih albuma tijekom godina: 2007. Meet Miley Cyrus, 2008. Breakout, 2010. Can’t Be Tamed, 2013. Bangerz, 2015. Miley Cyrus & Her Dead Petz, 2017. Younger Now i 2020. Plastic Hearts. Pjevačica je također objavila dva EP-a, Time of Our Lives iz 2009. i She Is Coming iz 2019., a snimila je i live album, Attention: Miley Live, u travnju 2022.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime