Subota, 23 ožujka, 2024

Harry Styles je objavio novi album i ne možemo ga prestati slušati!

'Harry's House' dolazi gotovo dvije i pol godine nakon drugog albuma 'Fine Line' koji je bio nominiran za Grammyja i gotovo pet godina otkako je objavio svoj istoimeni debitantski album

Danas je taj dan! Harry Styles je objavio svoj dugo iščekivani album treći studijski album, pod nazivom “Harry’s House”. Novi album sadrži 13 pjesama, a obožavatelji će moći poslušati album Spotifyju i Apple Musicu. “Harry’s House” dolazi gotovo dvije i pol godine nakon drugog albuma “Fine Line” koji je bio nominiran za Grammyja i gotovo pet godina otkako je objavio svoj istoimeni debitantski album.Styles je pričao o svojim glazbenim instinktima i senzibilitetu kada je u pitanju stvaranje albuma. “Ljudi unutar industrije osjećaju se kao da rade na višoj razini slušanja, a ja volim stvarati glazbu s točke gledišta na kojoj sam ja obožavatelj glazbe”, rekao je za Variety u intervjuu 2020. 

Styles je najavio album “Harry’s House” objavom naslovnice na društvenim mrežama 23. ožujka. Na naslovnici pjevač nosi traperice širokih nogavica i bluzu s ovratnikom iz konfekcijske kolekcije Molly Goddard za proljeće 2022., i stoji okrenut naopačke u dnevnoj sobi u minimalističkom stilu. Jednu ruku ima na boku, a drugom se češe po bradi.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @harrystyles

Ovo je Harryjev najintimniji album do sada

Pjevač je izveo uzbudljiv set na glazbenom festivalu Coachella 2022. i ukratko predstavio svoje nove pjesme “Boyfriend” i “Late Night Talking” s nadolazećeg albuma. U lipnju će također krenuti na svoju međunarodnu turneju “Love on Tour”, na kojoj će nastupiti posebni gosti Mitski, Wolf Alice i Arlo Parks. Prvi singl s albuma, “As It Was”, Styles je izbacio 1. travnja. 

 

U razgovoru s Better Homes & Gardens, Styles je otvorio proces iza kulisa stvaranja svog trećeg albuma. “Zvuči kao najveći i najzabavniji, ali je daleko najintimniji”, rekao je o albumu na kojem je počeo raditi nakon šest tjedana pauze tijekom pandemije. “Ne čini mi se kao da je moj život gotov ako ovaj album nije komercijalni uspjeh… Samo želim napraviti stvari koje su ispravne, koje su zabavne, u smislu procesa, na koji mogu biti ponosan dugo vremena, na koji moji prijatelji mogu biti ponosni, na koji moja obitelj može biti ponosna, na koji će moja djeca biti ponosna jednog dana.”

Pjesme koje se nalaze na albumu su: “Music For a Sushi Restaurant,” “Late Night Talking,” “Grapejuice,” “As It Was,” “Daylight,” “Little Freak,” “Matilda,” “Cinema,” “Daydreaming,” “Keep Driving,” “Satellite,” “Boyfriends,” i “Love of My Life.” Sigurni smo da će mnoge od njih postati hit koji ćemp slušati narednih nekoliko mjeseci i godina.

Naslovna fotografija: @harrystyles

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime