Petak, 22 ožujka, 2024

Kritika pjesme i videospota: MANDO DIAO – Get It On

Nova stvar dijeli naslov s nordijskim drag queen punk rockerima Turbonegro i tu svaka potencijalna uzbudljivost prestaje

Do pojave talijanskih manekenskih rock fejkera Manneskina, nordijski su retro rockeri Mando Diao sa stranica shopping mall bookleta slovili za najzgodniji bend scene. I jedne od onih koji su kao i Eurosong rockeri sposobni u kontekstu školskih rock shema povremeno upiknuti pristojan riff.Tako su uz “Dance With Somebody” uspjeli par ljeta prošvercati pozu na pozornice festivala i “rockere” pratitelje modnih pista. Ništa puno više ni dalje od toga ne prolazi raspolaže li se paletom osmijeha za spotlight i najave novog albuma “Boblikov’s Magical World” koji će na temelju ovakvih pjesama prosvirati po austrijskim provincijalnim rock festivalima na kojima će pred iseljenicima u šest popodne zasvirati i Vatra.

Nova stvar dijeli naslov s nordijskim drag queen punk rockerima Turbonegro i tu svaka potencijalna uzbudljivost prestaje, a ostaje neshvatljivo prvoloptaški lirski shablon kojem bi se smisla našlo samo da ga komuniciraju kao da ga je ispisala umjetna inteligencija na upit u chat oblačić: “Napiši mi molim te najdosadniju i lirski najbezličniju pjesmu godine”. Hvala.

5/10

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime