Srijeda, 14 veljače, 2024

Selena Gomez je predstavila novu pjesmu i istoimeni biografski film

"Nakon godina u središtu pozornosti, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali tek što dosegne novi vrhunac, neočekivani obrat vuče je u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvaća njezino šestogodišnje putovanje u novo svijetlo razdoblje", stoji u opisu dokumentarca

Selena Gomez je objavila novi emotivni singl “My Mind & Me” kojim ujedno predstavlja istoimeni biografski dokumentarac za AppleTV+. Inspirirana njezinim osobnim dnevnicima, Gomezina nova pjesma prikazuje duboko emotivne dijelove njezina života, a napisali su je Gomez, Amy Allen, Jonathan Bellion, Michal Pollack, Stefan Johnson i Jordan K. Johnson. “Nakon godina u središtu pozornosti, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali tek što dosegne novi vrhunac, neočekivani obrat vuče je u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvaća njezino šestogodišnje putovanje u novo svijetlo razdoblje”, stoji u opisu dokumentarca.

Selena iza sebe ima brojne projekte

Posljednjih šest godina za Selenu Gomez uključivalo je objavu njezinog trećeg studijskog albuma “Rare” (2020.), plasiranje EP-a “Revelación” (2021.), kao i suradnje s BLACKPINK-om, Coldplayom, Juliom Michaels, Charlie Puthom i mnogim drugima. Istovremeno je gradila svoju glumačku karijeru, glumeći te producirajući seriju “Only Murders in the Building” zajedno sa Steveom Martinom i Martinom Shortom. Osim toga, pokrenula je u vlastitu kuharsku emisiju “Selena + Chef”, dok je filmske uloge ostvarila u filmovima “The Dead Don’t Die” Jima Jarmuscha i posudbom glasa u animiranom film “Hotel Transylvania”.

Selena Gomez – MyMind&Me – artwork – Universal Music.jpg

Glazbenica i glumica posljednjih je godina vrlo otvoreno govorila o svojim zdravstvenim problemima. Godine 2017. imala je transplantaciju bubrega koji joj je spasio život (od prijateljice i zvijezde „Grown-ish” serije Francie Raise). Gomez je 2018. progovorila o svojoj borbi s anksioznošću i depresijom, a 2020. je obznanila da joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Najnoviji singl “My Mind & Me” dostupan je na svim glazbenim platformama.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime