Subota, 23 ožujka, 2024

Shawn Mendes i Justin Bieber misteriozno predstavili glazbeno ‘Čudovište’

Glazbenu suradnju Shawn Mendes i Justin Bieber obogatili su pratećim videospotom. Video redatelja Colina Tilleyja donosi fantastičnu priču u kojoj glazbenici usred šume otkrivaju misterioznu bijelu platformu...

Nedugo nakon što je pjesmom “Wonder” najavio istoimeni album, Shawn Mendes publici predstavlja najnoviji singl “Monster” u čijem je stvaranju sudjelovao Justin Bieber.Oba glazbenika suradnju su najavljivali putem društvenih mreža pa je tako prateći video spot za njihovo “glazbeno čudovište” (“Monster”) već u prvim satima od plasiranja pogledan više od tri milijuna puta, a našao se i na YouTube trending listi u Hrvatskoj. 

Video redatelja Colina Tilleyja donosi fantastičnu priču u kojoj Shawn Mendes i Justin Bieber usred šume otkrivaju misterioznu bijelu platformu. Uz sjajnu glumu za potrebe spota, glazbeni dvojac nađe se na tajanstvenom objektu koji se, zahvaljujući njihovoj emotivnoj izvedbi pjesme, pretvara u jedinstvenu pozornicu obasjanu svjetlima iz nepoznatog izvora: 

Pjesma “Monster” naći će se na Shawnovom novom albumu kojeg je, uz dirljivu poruku svojim fanovima, najavio krajem rujna:

“Jako ste mi nedostajali! Znam da je ovo svima bila zastrašujuća godina i zato vam šaljem puno ljubavi. Napisao sam album koji se zove “Wonder”. Osjećam se kao da sam tijekom kreiranja pjesama koje će se na njemu naći ostavio dio sebe.”  – obratio se glazbenik publici te dodao:

“Trudio sam se biti najiskreniji do sad. Hvala što ste uz mene toliko dugo.”

Album “Wonder” najavljen je za 4. prosinca te je četvrto Shawnovo studijsko izdanje koje stiže nakon niza velikih postignuća. Prva tri albuma ostvarila su platinaste naklade te debitirali na prvom mjestu najprodavanijih albuma, a sveukupno su donijeli i više od 10 platinastih singlova. Od novijih postignuća, ranije ove godine kanadski je pjevač prošlog tjedna ostvario još jedan značajan uspjeh te osvojio čak pet SOCAN nagrada, koje se dodjeljuju kanadskim kantautorima i skladateljima. Mendes je među brojnim kategorijama ostvario pobjedu i u onoj za Kantautora godine.

Više o sve popularnijem kantautoru publika ima priliku pogledati u dokumentarnom filmu “In Wonder” trenutačno dostupnog Netflixu, a pruža uvid u pjevačev život i glazbeno putovanje.

Naslovna fotografija: Shawn Mendes, Universal Music

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime