Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Vragolasti i virtuozni: Igudesman & Joo dolaze u Lisinski!

Miljenici publike u Lisinskom će izvesti program "And now Beethoven" kojim na osebujan način obilježavaju 250. obljetnicu rođenja jednog od najvećih skladatelja svih vremena

Neponovljiv violinističko-pijanistički duo i majstori glazbene komedije Aleksej Igudesman i Hyung-ki Joo peti put u svojoj karijeri vraćaju se u Lisinski nasmijati publiku do suza!Zašto je Beethoven svaki dan potapao svoju glavu u hladnu vodu, zašto je volio bacati juhu okolo? Je li njegovo omiljeno voće doista bila ba-na-na-naaaa? Na ta i mnoga druga pitanja na originalan način pokušat će odgovoriti Igudesman & Joo 15. studenog u Lisinskom!

Fotografija: Julia Wesely / Igudesmanandjoo

Fantastični duo kojeg već krasi epitet miljenika zagrebačke publike za najnoviji najavljeni nastup u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pripremaju program „And now Beethoven“ kojim na doista osebujan način obilježavaju 250. obljetnicu rođenja jednog od najvećih skladatelja svih vremena.

Kvalitetna glazba i dobra zabava svakako su ono što ih opisuje, a prvi dojam o tome što se može očekivati od njihovog nastupa već se može dobiti iz zanimljivog video poziva kojeg je dvojac uputio publici:

Uz brojne nastupe diljem svijeta Aleksej Igudesman i Hyung-ki Joo do sad su surađivali s mnogim uglednim umjetnicima poput Gidona Kremera, Mische Maiskog i Juliana Rahlina, a u zadnje vrijeme i sve češće i s poznatim imenima iz svijeta show biznisa.

Milijuni ljudi diljem svijeta doživjeli su iskustvo grcanja od smijeha gledajući i slušajući ovaj briljantni dvojac kako majstorski kombinira elemente slapstick komedije s klasičnom i pop glazbom stoga iz Lisinskog poručuju:

“Potrudite se da ni vi ne propustite u Lisinskom uživo vidjeti urnebesne bravure montipajtonovaca svjetske klasičarske scene!”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime