Petak, 19 srpnja, 2024

Twelve Carat Toothache: Post Malone je konačno objavio novi album

Malone je izjavio da pjesme na albumu prikazuju njegovo trenutno osjećanje, uspone i padove, nered i bipolarni aspekt te bivanje njega kao umjetnika u mainstream svijetu

Post Malone se vratio. Američki reper i pjevač izdao je svoj novi album naziva “Twelve Carat Toothache” na kojem između ostalog surađuje s Fleet Foxes, the Weeknd, Doja Cat, Roddy Ricch, producentom Louisom Bellom, reperom Gunnom i mnogi drugima. Prvi singl “One Right Now” s novog albuma objavljen je još u studenom 2021. godine. U Intervjuu za Bilboard nedugo nakon objavljivanja singla, Malone je izjavio da pjesme na albumu prikazuju njegovo trenutno osjećanje, uspone i padove, nered i bipolarni aspekt te bivanje njega kao umjetnika u mainstream svijetu.Pjesme s albuma je objavljivao postepeno

Prošlog mjeseca, Post Malone je objavio singl “Cooped Up” s Roddyjem Ricchom te ubrzo nakon i prvi puta izveo live verziju s Ricchom u Saturday Night Liveu. Također na SNl–u, Malone je debitirao sa pjesmom “Love/Hate Letter to Alcohol”, izvodeći je s članovima Fleet Foxesa Robinom Pecknoldom i Christianom Wargom. Upravo je pjesmu “Love/Hate Letter to Alcohol” Malone napisao zajedno sa producentom Louisom Bellom i Pecknoldom.

 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli @postmalone

Govoreći o suradnji Fleet Foxesa sa Zaneom Loweom, Malone je Pecknolda nazvao “prekrasnom osobom” te istaknuo kako je Pecknold genije s kojim je suradnja bila jedno od njegovih najljepših iskustava. Album “Twelve Carat Toothache” sadrži 14 pjesma od kojih se izdvajaju singlovi poput “One Right Now” u suradnji s The Weekndom, “I Like You” s Doja Cat te “Wasting Angels” s Kid LAROI-em.

Tema kojom se bavi na albumu je – slava

Kao što se i očekivalo od megazvijezde poput Malonea, tematska preokupacija ovog albuma je slava. Iako je singl “Wasting Angels” predvidljiv, s pričom o zlatnim lancima, privatnim avionima i raskalašenim zabavama, upravo pjesma “Love/Hate Letter to Alcohol” donosi ozbiljan udarac i zaokret na albumu s velikom kinematografskom produkcijom i razoružajuće iskrenim istraživanjem alkoholizma. Unatoč tome što bi uglađeni zvukovi ovog albuma mogli sugerirati, Post Malone još jednom dokazuje kako je pronašao svoj stil kao američki kaleidoskopski kralj popa nove ere.

Naslovna fotografija: postmalone

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime