Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Pop Cooltura: Ivana Knoll Doll – ministrica kulture ili turizma RH?

U prijevodu, žena ima cilj i alatke kako ga ostvariti. Posjetit će sve. Tko joj financira putovanja i kapari činjenicu da za hrvatski turizam radi otprilike herojski i junački kao i svih 11 brončanih pop kulturnih sportaša na terenu, manje je bitno

Na stranu što je Kristina Mandarina na aparatima i što bi Kolindin predsjednički staž izborom Knollice Dollice na mjesto ministrice turizma ili kulture RH pao u drugi i treći plan, ali malo je tko reklamno podigao interes posljednjih mjeseci ne samo tuzemnih pulp medija kao dotična modelica, manekenka i instagramuška, a ka “najpoznatija hrvatska navijačica”.Je li njen meteorski streloviti uspjeh rezultat pomno planirane kampanje ili tek slaganje sretnih društvenomrežnih zvijezda neka je do socioloških analiza, ali djevojka je s pola milijuna pratitelja prije Svjetskog nogometnog prvenstva do učešća na privatnoj zabavi Leonarda Di Caprija zgrabila skoro 4 milijuna istih na Instagramu. And rising. I o njenim se kockicama na poprsnim skoro pa šesticama piše pod fotografijama koje imaju više slova nego tekstualna potkrijepa članaka što bi se o njoj trebalo znati osim da je na Leovoj zabavi grli Drake i doma u kasni noćni sat vozi Jamie Foxx znakovitog osmijeha.

Žena ima cilj i alatke kako ga ostvariti

Sve dotad što niste trebali znati sažela bi sama prilikom opisa za neki od Miss izbora i zvučalo bi otprilike ovako: “Rođena sam u Njemačkoj, gdje sam navršila svoju osmu godinu, sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb, živjela sam u Hercegovini sa svojim roditeljima i tamo pohađala Opću gimnaziju. Velika sam obožavateljica plesa, a posebice svih vrsta trbušnog plesa koje učim u plesnoj školi. Godinama sam se bavila latino-američkim plesovima i nastupala. Osim ljubavi prema plesu oduvijek sam obožavala putovati, za mene nema ništa ljepše na svijetu od upoznavanja novih zemalja i kultura s osobom koju volim. Uspjela sam upoznati do sad mnogo zemalja, a cilj mi je posjetiti sve”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

U prijevodu, žena ima cilj i alatke kako ga ostvariti. Posjetit će sve. Tko joj financira putovanja i kapari činjenicu da za hrvatski turizam radi otprilike herojski i junački kao i svih 11 brončanih pop kulturnih sportaša na terenu, manje je bitno. Kao i styling lobiranja priče će dotična napraviti više za hrvatski film u 30 minuta zabave pod miškom Lea Di Caprija ili ako je potrošila Jamieja Foxxa iste noći, nego li su sposobni tuzemni filmski PR timovi uspjeli u 30 godina samostalnosti.

Vizualno i reklamno korisna

Na kraju krajeva koju je tuzemnu ministricu kulture i turizma zadnje zvao trenutno sveprisutni talk show host Piers Morgan u svom bez cenzure showu suočivši je s jednim od katarskih šeika zbog kršenja njihovih dress codeova, nije iskopano, ali postojeće sigurno nije. Osim Beyonce Kardashians stylish gusce i stražnjičkih kvaliteta Knollica Dollica već nekoliko godina poslovno poduzima svoju liniju bikinija CROkini koji su pogađate jako kockasti i jako oskudni te se drže na žnoricama ispod pokrivanja nekoliko listova koji su jedva štitili Evino od Adama pa tako i Knolličino od voajerski vrućih pogleda i uzdaha svih ex ljubitelja duplerica Playboya, Starta i Hustlera.

Karijera upgredane verzije Nives Celzijus traje od njene 18 godine, a obzirom na spomenutu ministarsko turističko kulturnu ingenioznost konkurencije i prikazane dosadašnje poslovne strategije čini se da sve što Ivana Knoll radi, ima bazni vrlo smisleni dvajsprvostoljetni brojčani back up i da se njen privatni angažman reflektira jako vizualno i reklamno korisno.

Svaka njena fotka osim klasične Kardashians klan đevojke ide u smjeru prepoznavanja Hrvatske i kockica kako turistički, tako sad i u filmofilskom svijetu. Bez ikakvih navodnika, žena u ranim tridesetim godinama, jezikom PR-a 21. stoljeća vrlo propulzivno pokazuje Hrvatsku u dva iznimno lukrativna segmenta svijetu. I recite samo bazno idejno, ne bi li bila zabavna fora imati ministricu kulture dok čestita nekom od domaćih redatelja/ica na prvom hrvatskom neanimiranom Oscaru. I pritom mu značajno namigne na red carpetu, prije nego je Leo Di Caprio fućne iz otvorene limuzine: “Hey Iv, we ready 2 go…”. No pun intended.

Naslovna fotografija: knolldoll

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime