Utorak, 25 siječnja, 2022

Dvostruko slavlje: Kreće 20. sezona u 10. godini emitiranja ‘InDizajna’

Pored raskošnih dizajnerskih prostora, gledatelje u 12 epizoda nove sezone očekuju i makeoveri interijera u kojima će moći vidjeti kako je tekao proces preuređenja u životnim prostorima klijenata studija Mirjane Mikulec te kako se uz manji budžet može puno napraviti i izmijeniti

Od 26. rujna, u već dobro poznatom terminu, nedjeljom ujutro na RTL-u kreće nova sezona InDizajna. Mirjana Mikulec i njezin tim u 10. godini emitiranja nastavljaju otkrivati interijere koje potpisuje njezin studio, kao i nove trendove, inspiraciju i korisne savjete za uređenje doma.

Ova godina je bila prepuna izazova i promjena, ali i posebna za tim Mirjane Mikulec jer slavi 10 godina postojanja emisije InDizajn, a sada je na redu i jubilarna, 20. sezona. U prijepodnevnom terminu nedjeljom na RTL-u očekuju vas novi interijeri koje je uredio studio Mirjane Mikulec, ali i niz drugih atraktivnih i korisnih sadržaja i trendova iz svijeta uređenja i opreme za dom.

Novih 12 epizoda u novoj sezoni

U prvoj i najdugovječnijoj domaćoj emisiji iz svijeta interijera ekipa InDizajna vodi vas u Istru, gdje je pronašla nekoliko luksuznih vila koje će biti pravi izvor inspiracije, a prava poslastica za ljubitelje estetike i arhitekture bit će i projekt obiteljske kuće u Bosni, koji potpisuju poznata dizajnerica i njezin tim.


“Ponosna sam i sretna što unatoč aktualnoj situaciji koja nam je svima promijenila način života i poslovanja, uspijevamo iz projekta u projekt otići korak dalje. U svakoj novoj sezoni nastojimo biti zanimljiviji i ponuditi nešto novo našim gledateljima. Vjerujemo da smo u tome uspjeli”, poručila je dizajnerica Mirjana Mikulec.

Pored raskošnih dizajnerskih prostora, gledatelje u 12 epizoda nove sezone očekuju i makeoveri interijera u kojima će moći vidjeti kako je tekao proces preuređenja u životnim prostorima klijenata studija Mirjane Mikulec te kako se uz manji budžet može puno napraviti i izmijeniti.

Besplatno preuređenje na natječaju Iznenadi me

“InDizajn je postao prepoznatljiv i po tome što nudi širok raspon priloga te načina uređenja – od onih gdje su klijenti spremni uložiti više sredstava, preko makeovera u kojima obnavljamo dijelove interijera pa sve do nagradnih u kojima osvježavamo jednu prostoriju gledateljima koji su osvojili besplatno preuređenje na natječaju Iznenadi me”, ističe dizajnerica. 
Jedan od takvih nagradnih natječaja kojeg ćemo vidjeti u 20. sezoni Mirjani Mikulec je posebno drag jer je sa suradnicima opremila učionicu osnovne škole Mato Lovrak u Petrinji koja je pod svoj krov primila učenike iz okolnih škola oštećenih potresom. Za njih je jedna od učionica prenamijenjena u produženi boravak u kojem pišu zadaće i druže se dok čekaju povratak kući autobusima.

Pročitajte još...

10 trendova o proljetnom uređenja doma preuzetih s TikToka i Instagrama

Od skulpturalnog namještaja do posebnih pločica donosimo vam 10 trendova u dizajnu interijera za proljeće 2021. - možda vas inspiriraju na make-over doma!

Otkrili smo dame koje od starog namještaja rade fenomenalne vintage komade!

Restauracija starog namještaja postala je pravi hit, a takav namještaj je često puno kvalitetniji, bolji i ljepši od novog. No, potrebne su hitre kreativne ruke koje mogu starom namještaju udahnuti novi život. Marija Stjepanović i Biljana Pantelić Adžaga to rade vraški dobro!

Vrhunski restorani do kojih možete doći samo brodom ili – plivajući!

Restorani do kojih možete doći jahtom, brodom ili barkom, uživati u ukusnoj hrani i još boljem pogledu, nalaze se na našim očaravajućim otocima i uvalama. Ako se odlučite posjetiti ih, nećete se razočarati!

Andreja Hotko Pavić: Selo nam je vratilo nebo!

Kiparica Andreja Hotko Pavić prije 16 godine preselila se s obitelji u staru drvenu kuću pored Dugog Sela, a više nego ikad, situacija s koronavirusom, dokazala je kako je to bila mudra odluka – imaju apsolutnu slobodu kretanja, kilometre prirodnih ljepota samo za sebe – i mir koji je potreban njihovoj bučnoj 6-članoj obitelji!

Povezano

Trend koji obožavamo: Lončarstvo i keramika – novi imperativ mindfulness filozofije

Povratak jednom od najstarijih i najprirodnijih načina umjetničkog izražavanja nastao je kao otpor digitalnoj kulturi. To je način uzemljivanja koji nam je svima prijeko potreban. Povratak keramici je posljedica povratka sebi

Udobno i smirujuće: Ovo su najveći trendovi u uređenju interijera u 2022. godini

Naši domovi imaju utjecaj ne samo na naše raspoloženje, nego i na naše zdravlje i dobrobit. Stoga nas ne čudi što su trendovi za 2022. godine, našu treću godinu u globalnoj pandemiji, ponovno usredotočeni na to da se osjećamo emocionalno opušteno

Vaš dom će postati prava božićna bajka uz ove predmete za dekoraciju

Bez obzira na to planirate li veliku zabavu ili ćete se odlučiti za nešto malo intimnije, donosimo najbolje predmete za ukrašavanje doma, od skupljih do povoljnijih opcija

Na stolu sve mora biti savršeno: Znate li već koji ćete božićni stolnjak prostrti?

Tijekom prosinca najviše se družimo oko stola. Zajednički doručci, svečani obiteljski ručkovi, večere s prijateljima... Stol postaje središnje mjesto okupljanja i središte društvenog života. Sigurno ste već počeli planirati jelovnik za blagdane, no imate li pravi stolnjak za dane koji su pred nama?

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime