Petak, 22 ožujka, 2024

Go Travel: Pronašli smo prekrasan poslovni prostor u središtu Zagreba

Interijer je prožet elementima dalekih putovanja te je kombiniran s modernim i upečatljivim detaljima kao što su tapete s uzorkom, knjige u žarkim bojama i vintage koferi. Nit vodilja pri uređenju bila je stvoriti ugođaj egotičnih putovanja

Turistička agencija Go Travel otvorila je vrata nove poslovnice u Mesničkoj 5 te svojim klijentima predstavila interijer u kojem će, osim u organizaciji nezaboravnih putovanja, moći i uživati. Smješteni u samom središtu Zagreba, u novoj poslovnici odlučili su napraviti kombinaciju poslovnog prostora i prostora koji će njihovim putnicima planiranje putovanja učiniti još ljepšim i ugodnijim.



Elementi dalekih putovanja s modernim i upečatljivim detaljima

Interijer je prožet elementima dalekih putovanja te je kombiniran s modernim i upečatljivim detaljima kao što su tapete s uzorkom, knjige u žarkim bojama i vintage koferi. Nit vodilja pri uređenju bila je stvoriti ugođaj egotičnih putovanja pa su tako tapete prožete Thai motivima, ratan fotelje neopisivo podsjećaju na one na Baliju, a spojevi različitih uzoraka predstavljaju različite kulture koje možete upoznati na njihovim putovanjima. Kako bi što zornije dočarali tople krajeve, cijeli prostor pun je egzotičnim biljaka stoga u nekim trenucima zaista možete pomisliti da niste u Zagrebu.

Kada su započeli s uređenjem, odlučili su napraviti jedinstven poslovni prostor jer, kako i sami kažu, njihovo poslovanje je jedno posebno iskustvo od kada prvi put uđete u njihovu agenciju pa sve dok se ne vratite s njihovih putovanja. Osim što se vodilo računa da prostor izgleda jako privlačno, vlasniku je bilo vrlo važno da je radnicima agencije prostor ugodan i funkcionalan za raditi.

Novogodišnji programi se već pune

Iako je zadnjih nekoliko godina bilo iznimno izazovno raditi uslijed pandemije koronavirusa, Go Travel je nastavio normalno poslovati te svakim danom širiti broj svojih putnika. Posljedica toga je da im je prošli poslovni prostor postao premali stoga su se na svoju 10. obljetnicu odlučili preseliti u novi i veći prostor. Ovu godinu grupe pretežito putuju na Tajland, Meksiko, USA, Brazil i Bali, a novogodišnji programi se već lagano pune. 

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime