Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Podcasti o interijeru na kojima vrhunski dizajneri dijele savjete

Tko ne bi želio savjet iz prve ruke od profesionalnih dizajnera? Od dilema oko ukrašavanja do globalnih problema s kojima se suočava svijet interijera, uključite se u ove podcaste kako biste čuli savjete nekih od vodećih svjetskih kreativnih stručnjaka

The House Guest

U svakoj epizodi Country & Town House-a, urednica Carole Annett razgovara s ključnim ljudima iz dizajnerskih kuća i hotela koji se redovito pojavljuju u svjetskim časopisima i na Instagramu. Od Alice Temperley, Tiffany Duggan i Roberta Kimea do Flore Soames; vrhunski dizajneri dijele svoja znanja i insajderske savjete. Izvrsno ako ste usred vlastitog uređenja ili dizajnerskog projekta.



Poslušajte The House Guest ovdje 

The Great Indoors

Ako želite čuti sve o pretvaranju kuće u dom, uključite The Great Indoors da biste čuli dizajnericu interijera Sophie Robinson i autoricu bestsellera Kate Watson-Smyth kako razgovaraju o vrhunskim trendovima i najzanimljivijim temama u svijetu dizajna interijera. Među nedavnim gostima našli su se Skye McAlpine i Orla Liely, a tu je i mnoštvo praktičnih savjeta za DIY-eve.  

Poslušajte The Great Indoors ovdje

The Chairish

Voditelj Michael Boodro kroz podcast The Chairish vodi slušatelje iza kulisa industrije u vrijeme kad su svi aspekti poslovanja, od nabave do komunikacije s klijentima, u velikoj žurbi. Oslanjajući se na iskustvo i uvide današnjih vrhunskih dizajnera, ovaj je podcast sjajan izvor dodatnog znanja za profesionalce, a ujedno je i ugodan za sve one koje zanimaju interijere.

Poslušajte The Chairish ovdje

The Modern House

Voditelju Mattu Gibberdu pridružuju se gosti iz svijeta dizajna, arhitekture i kreativne industrije kako bi podijelili svoja tri najdraža doma na svijetu. U svakoj epizodi istražuje načine na koje lijep prostor može poboljšati vaš život i na kraju vas učiniti sretnijima. Neki su arhitektonska čuda, neki imaju duboku emocionalnu vrijednost, dok su drugi izdvojeni zbog svojih šarmantnih detalja – to sve oblikuje raznolik pogled na to kako domovi imaju značaj u našem životu.

Poslušajte The Modern House ovdje

On Design

Justyna Green domaćin je pronicljivih razgovora s nekim od najinspirativnijih umjetnika i dizajnera na svijetu. Zanimljiv, informativan i relevantan, ovaj je podcast prava stvar ako želite znati kako to u svijetu interijera rade profesionalci. Od Georgia Sprya, osnivača umjetničke platforme Partnership Editions, do dizajnera Leeja Brooma, program se ne smije propustiti.

Poslušajte On Design ovdje

The AD Aesthete

Mitchell Owens domaćin je razgovora s nekim od najtalentiranijih dizajnera. Od starinskih interijera sve do posljednje mode, njegovi će se živahni, odvažni i zanimljivi razgovori svidjeti mješovitoj publici stručnjaka iz industrije i ljubitelja dizajna. Doznajte o podrijetlu i popularnosti ratana s Lulu Lytle iz Soane Britain ili saznajte uz Michaela S. Smitha sve o transformaciji Bijele kuće u doba Obame.

Poslušajte The AD Aesthete ovdje

Fotografija: Vogue living /@sharyncairns

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime