Petak, 22 ožujka, 2024

Prijavite se na nagradnu igru i osvježite dom uz Mirjanu Mikulec i Retro Design

Besplatno preuzmite digitalna iskustva na Mastercardovoj platformi priceless.com, uključite se u nagradnu igru i osvojite unikatni vintage komad namještaja ili potpuni makeover prostorije do 20 m²

Za sve one koji su čekali toplije dane kako bi se odlučili na osvježenje doma, Mastercard je na platformi priceless.com pripremio posebna digitalna iskustva i vrijedne nagrade.



Riječ je o nagradnoj igri koja traje do kraja lipnja u kojoj će oni najsretniji svoj životni prostor uljepšati prepoznatljivim komadima namještaja Marije Stjepanović, vlasnice tvrtke Retro Design ili u potpunosti preurediti jednu prostoriju svoje kuće ili stana uz pomoć poznate dizajnerice interijera Mirjane Mikulec. 

Kako bi domovi diljem Hrvatske ovog ljeta zablistali u punom sjaju, Marija i Mirjana su ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica pripremile čitav niz korisnih savjeta za jednostavni i brzi makeover. U prvom digitalnom iskustvu, Marija iz Retro Designa predstavila je svoju radionicu vintage namještaja u Soblincu te pokazala sve čari restauracije stare komode koju je u nekoliko koraka pretvorila u jedinstveni komad namještaja. S druge strane, Mirjana Mikulec je podijelila brojne savjete kako u potpunosti osvježiti dom uz minimalne preinake te na koji način maleni kutak za rad organizirati kao savršeni kućni ured u kojemu ćete zaista uživati obavljajući svakodnevne poslovne zadatke.

Registracijom na priceless.com i besplatnim preuzimanjem minimalno jednog od ovih dvaju iskustva, svi će korisnici Mastercard kartica neupitno naučiti korisne trikove koji će ih motivirati na jednostavne i kreativne uradi sam projekte. Također, imat će i jedinstvenu priliku ući u bubanj vrijedne nagradne igre u kojoj će moći osvojiti potpuni makeover prostorije do 20 m² pod stručnim vodstvom Mirjane Mikulec ili vintage fotelju brenda Retro Design s pripadajućim tabureom. 

Nagradna igra traje do 30. lipnja, a detaljna pravila nagradne igre moguće je pronaći na mastercard.hr.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime