Utorak, 23 srpnja, 2024

Proljeće je vrijeme za preuređenje doma: Mirjana Mikulec donosi pregršt korisnih savjeta!

Nove sezone emisija 'InDizajna' i 'Tražimo dom', koje kreativno potpisuje Mirjana Mikulec, donose puno inspiracije, dobrih ideja, korisnih savjeta te informacija iz svijeta interijera i tržišta nekretnina

U svijetu dizajna proljeće je vrijeme predstavljanja trendova i noviteta iz svijeta opreme za dom, što se najčešće idealno poklapa s navikom da baš tada krećemo u potragu za novim domom ili s (pre)uređenjem životnog prostora. Stoga i nove sezone emisija “InDizajna” i “Tražimo dom”, koje kreativno potpisuje Mirjana Mikulec, stižu u pravi čas, donoseći puno inspiracije, dobrih ideja, korisnih savjeta i informacija iz svijeta interijera i tržišta nekretnina.Dizajn iz svjetskih prijestolnica

U 21. sezoni “InDizajna” u prijepodnevnom terminu nedjeljom na RTL-u očekuju vas i atraktivni dizajnerski prostori koje potpisuje tim dizajnerice Mirjane Mikulec, ali i drugi studiji. U potrazi za novim i impresivnim prostorima Mirjana Mikulec nastavila je sa svojom ekipom posjećivati svjetske prijestolnice. Nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Stockholma, Lisabona i Beča, zaputila se u Pariz i pronašla četiri interijera koja donose sjajna dizajnerska i arhitektonska rješenja.

 

Osim domaćih i pariških interijera, gledatelje očekuju i omiljene rubrike “Iznenadi me” s nagradnim preuređenjima prostora, korisni “Blic savjeti” te “Uradi sam”. Nova sezona donosi i povratak popularne rubrike “Dizajner na jedan dan”, u kojoj gledatelji pokazuju svoje umijeće i snalažljivost u uređenju interijera.    

Uskoro stiže i druga sezona ‘Tražimo dom’

Uvijek nastojimo biti bolji, aktualniji i zanimljiviji našim gledateljima. U osmišljavanju priloga nastojimo osluškivati njihove želje te ponuditi ono što ih  zanima i što će im biti inspirativno, ali i pokazati kako izgleda stvaranje interijera i od početka do kraja te ih upoznati s novitetima. Vjerujem da će i u novoj sezoni svatko pronaći i dobiti nešto korisno, neovisno o svome ukusu ili budžetu“, ističe Mirjana Mikulec, ne krijući zadovoljstvo što je njezin drugi TV projekt uspješno zaživio i uskoro, 2. travnja, uplovljava u 4. sezonu subotom ujutro na RTL-u.

„Krenuli smo u doista neizvjesno vrijeme pandemije, ali rizik i trud su nam se isplatili jer smo kreirali jedinstven tv format na našim prostorima. U dosadašnje tri sezone emisije Tražimo dom pokazano je 70 nekretnina i ostvareno 15 prodaja, s čime smo i više nego zadovoljni“, objašnjava dizajnerica.

Emisija “Tražimo dom” i u novoj sezoni nastavlja pomagati gledateljima pronaći dom po njihovoj mjeri, a usto i gledatelje savjetovati o svemu što je vezano uz tržište nekretnina – od kretanja cijena, trendova pa do toga kako preurediti nekretninu kako bi se što uspješnije prodala.

Fotografije Darko Mihalić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime