Subota, 23 ožujka, 2024

Ariana Grande i Cynthia Erivo glavne glumice u filmskoj adaptaciji mjuzikla ‘Wicked’

Jeste li spremni za 'igru' između Glinde, dobre vještice i Elphabe, zle vještice sa Zapada? Uloge će igrati nitko drugi nego superzvijezda nagrađena Grammyjem Ariana Grande i dobitnica nagrada Emmy, Grammy i Tony, Cynthia Erivo

Popularni broadwayski mjuzikl “Wicked”, koji je od svojih glavnih glumica Kristin Chenoweth i Idine Menzel napravio globalne zvijezde, konačno će se prikazati na velikom platnu. Jeste li spremni za “igru” između Glinde, dobre vještice i Elphabe, zle vještice sa Zapada? Uloge će igrati nitko drugi nego superzvijezda nagrađena Grammyjem Ariana Grande i dobitnica nagrada Emmy, Grammy i Tony, Cynthia Erivo.



Vijest su glavne glumice otkrile preko Instagrama

Zvijezde su vijest otkrile objavama na Instagramu, prikazujući cvijeće koje su razmijenile i fotografije na kojima su na FaceTimeu. “Hvala Bogu”, napisala je Grande, što je ujedno i naziv pjesme koja otvara drugi čin mjuzikla. U međuvremenu, Erivo je citirala Glindu, napisavši: “Ružičasta se dobro slaže sa zelenom.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Film se trebao snimiti još 2004. godine

Vještice iz Oza su davno trebale biti prikazane na velikom platnu. Projekt se prvi put krenuo razvijati 2004., nedugo nakon izlaska serije. Ipak je došlo do promjene planova, ali 2022. godina je njihova (ako koronavirus ne poremeti planove).

Na scenariju surađuju skladatelj Stephen Schwartz, koji je napisao originalnu glazbu i tekst, i Winnie Holzman, koja je napisala dijalog. Marc Platt, koji je čak tri puta nominiran za Oscara je producent filma. U redateljskoj stolici je Jon M. Chu, koji je režirao mega hit “Suludo bogati Azijati”. Ove godine je dokazao svoju sposobnost da nesmetano prenosi omiljeni mjuzikl s pozornice na ekran sa “In the Heights”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Cynthia Erivo (@cynthiaerivo)

Snimanje počinje u ljeto 2022. godine

Očekuje se da će snimanje početi u ljeto 2022. i to u Ujedinjenom Kraljevstvu. Grande je u povodu 15. godišnjice mjuzikla “Wicked”,2018. godine, uživo izvela “Čarobnjak i ja”, a prije gotovo deset godina je twittala kako želi glumiti Glindu u nekom trenutku svog života. Neki se snovi, čini se, doista ostvaruju.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime