Petak, 26 srpnja, 2024

‘Berlin’ je stigao na Netflix: Sve što znamo o spin-off seriji ‘La Casa de Papel’

Berlin je na Netflix premijerno stigao u petak, 29. prosinca 2023. godine. Spin-off će se sastojati od osam epizoda, a sve će biti objavljene zajedno

Spin-off serija “Berlin” smještena je u svemir “Money Heist”(“La Casa de Papel”). Zadire u pozadinsku priču Berlina kojeg je tumačio Pedro Alonso. Ovu su seriju kreirali Álex Pina i Esther Martínez Lobato i istražuje život Berlina prije njegove dijagnoze, uz njegovu umiješanost u pljačku španjolske Kraljevske kovnice novca.



“Berlin” je na Netflix premijerno stigao u petak, 29. prosinca 2023. godine. Spin-off će se sastojati od osam epizoda, a sve će biti objavljene zajedno. Stoga gledatelji ne moraju čekati zakazano prikazivanje epizoda serije.

Što donosi ‘Berlin’ serija?

Andrés de Fonollosa (Pedro Alonso), zvani “Berlin”, prvi put se pojavio u prvoj i drugoj sezoni ‘La Casa De Papel’ kao ogorčeni lik, tretirajući ljude kao marionete dok je pomagao svom bratu u planiranju napada na španjolsku Kraljevsku kovnicu novca. Treća sezona zatim je skočila u prošlost lika, s retrospektivama koje su pokazivale da je on više džentlmen i romantičar.Andrés de Fonollosa (Pedro Alonso), zvani “Berlin”, prvi put se pojavio u prvoj i drugoj sezoni Pljačke novca kao ogorčeni mozak, tretirajući ljude kao marionete dok je pomagao svom bratu u planiranju napada na španjolsku Kraljevsku kovnicu novca. Treća sezona zatim je skočila natrag u prošlost Berlina, s retrospektivama koje su pokazivale da je on više džentlmen lopov i sretan romantičar. Upravo je ovaj Berlin glavni spinoff, koji prati njega i neiskusni tim stručnjaka dok pokušavaju ukrasti nakit vrijedan više od 40 milijuna dolara iz aukcijske kuće.

Serija prikazuje Berlinov život u kojem on orkestrira nevjerojatne pljačke diljem Europe. Ovo vrijeme opisuje se kao njegovo zlatno doba. Nadalje, serija obećava spoj zločina, napetosti, putovanja, romantike i posebno humora, čime nudi novu perspektivu lika.  Radnja se vrti oko Berlina koji se priprema za drsku pljačku kako bi ukrao 44 milijuna dolara vrijedne dragulje. Kako bi to postigao, okuplja tim vještih kriminalaca, koji uključuje Keilu, Damiána, Camerona, Roija i Brucea. Svi likovi doprinose misiji svojim različitim vještinama.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime