Petak, 22 ožujka, 2024

Budućnost je tu – Tom Cruise će novi film snimati u svemiru!

Za potrebe "svemirskog snimanja", u suradnji s Elonom Muskom i NASA-om, Tom Cruise ponovo se udružio i sa slavnim redateljem Dougom Limanom, najpoznatijem po filmskom hit serijalu "Nemoguća misija"

Tom Cruise uskoro leti u svemir gdje će snimati scene za novi film!



Dosad neviđen, revolucionarni, ambiciozan svemirsko-filmski projekt najavljen je ove godine i to na službenim društvenim mrežama NASA-e što je, očekivano, rezultiralo mnoštvom raznih reakcija, a vijest je napokon i službeno potvrđena: Planovi Toma Cruisea da otputuje u svemir gdje će u suradnji s Elonom Muskom snimiti film napokon su finalizirani – putovanje je rezervirano za 2021. godinu!

“NASA je uzbuđena što će na svemirskoj stanici surađivati s Tomom Cruiseom!”, napisao je još u svibnju predstavnik NASA-e, Jim Bridenstine te dodao: “Trebaju nam popularni formati koji će inspirirati nove generacije inženjera i znanstvenika da NASA-ine ambiciozne planove pretvoriti u stvarnost”

“Turističkim” letom u svemir na koji će se ukrcati Cruise i Liman pilotirat će Michael Lopez-Alegria zapovjednik svemirske letjelice “Space Shuttle Almanac” Michael Lopez-Alegria. Ako se sve odvije prema planu, planet Zemlju napustit će u listopadu iduće godine.

I ne, nije riječ o fiktivnom scenariju, nego stvarnom i, kako smatraju, realnim planovima što potvrđuje i raspored planova (s Tomom Cruiseom navedenim kao jednom od “turista-astronauta”), javno objavljen 4. studenog 2020. godine putem službenog Twitter profila Space Shuttle Almanaca: 

Film, još uvijek nepoznatog naslova, inicijalno je predstavljen kao “spektakularan Zoom poziv s Cruiseom, Limanom, Christopherom McQuarriem i PJ van Sandwijkom”.

Uz partnerstvo s Elonom Muskom i suradnju s NASA-om, Tom Cruise ponovo se udružio i sa slavnim redateljem Dougom Limanom, najpoznatijem po filmskom hit serijalu “Nemoguća misija”. Budžet potreban za snimanje filma procijenjen je na oko 200 milijuna američkih dolara, a svi drugi detalji još uvijek su obavijeni velom misterije.

Cruise je ove godine trebao poletjeti i na kino platnima i to u nastavku akcijskog blockbustera “Top Gun” koji je do danas zadržao status jednog od najomiljenijih filmskih (ali i glazbenih!) hitova osamdesetih. Na nastavak, koji se čeka više od 30 godina, gledatelji će se trebati strpjeti još nekoliko mjeseci budući da je, zbog pandemije koronavirusa, premijera filma “Top Gun Maverick” redatelja Josepha Kosinskog prvotno odgođena za prosinac 2020. da bi konačno bila najavljena tek za veljaču 2021. godine. Službeni trailer s Cruiseom u ulozi Mavericka možete pogledati ovdje:

Među ostalim akcijskim filmova u 2021. godini stiže i sedmi nastavak “Nemoguće misije”: 

Naslovna fotografija: PixaBay

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime