Subota, 23 ožujka, 2024

Dolazi li uskoro 3. sezona Emily u Parizu? Saznajte sve detalje o najpopularnijoj komediji na Netflixu

Srećom za obožavatelje, treća sezona najveće Netflixove komedije 2020. vrlo je vjerojatna. Dok čekamo službenu vijest od Netflixa, evo što do sada znamo o trećoj sezoni

Upozorenje: Spolieri 2. sezone slijede u nastavku!

Dugo iščekivana druga sezona “Emily u Parizu” konačno je stigla na Netflix, baš na vrijeme da obožavatelji uživaju u njoj za vrijeme blagdanskog odmora. Sezona od 10 epizoda dovela je do toga da je izvršna direktorica marketinga Emily (Lily Collins) nastavila uživati u Grad svjetla, uz nekoliko velikih promašaja na tom putu. Emily konačno kreće učiti jezik, a u razredu kojem se pridruži upoznaje Britanca Alfiea. Ubrzo, ona završava u još jednom ljubavnom trokutu, sada su u pitanju Alfie i Gabriel.



Ostaje li Emily u Parizu?

Sam Emilyin pariški život doveden je u pitanje u finalu 2. sezone, koje završava s golemom krizom. Posljednja scena također prikazuje Emily kako bira između moguće promocije iz snova u uredima Saviora u Chicagu i mjesta u Sylvienoj potpuno novoj agenciji u Parizu. Međutim, epizoda završava prije nego što saznamo hoće li Emily ostati u Parizu.

Srećom za obožavatelje, treća sezona najveće Netflixove komedije 2020. vrlo je vjerojatna. Dok čekamo službenu vijest od Netflixa, evo što do sada znamo o trećoj sezoni:

1/ Darren Star kaže da će Emilyin izbor neke ljude učiniti nesretnima

Collins je rekla za People da čak ni ona nema pojma kakav je odabir napravio njezin lik. “Voljela bih  dobiti priliku da napravim treću sezonu. Ni sama još ne znam njezin izbor. Ali koji god izbor bio, znate da će biti ispunjen dramom, modom uz puno zabave i romantike.”

Showrunner Darren Star ne daje nikakve naznake o njezinom izvoru, ali ima ideju o tome kako će serija ići dalje. “Imam vrlo snažnu ideju [o tome što Emily bira], i mislim da je stvar u tome da ne postoji pravi izbor”, rekao je za Elle.com. “Ne postoji izbor koji će sve učiniti boljim i ugoditi svima. I mislim da je Emily također draga ljudima. ali i da će donijeti odluku koja će neke ljude učiniti nesretnima. I s tim će se također morati suočiti sljedeće sezone.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

2/ Lucien Laviscount spreman je za povratak

Kada su ga pitali o trećoj sezoni, glumac koji je Emilyina najnovija ljubav rekao je za Bazaar.com da je spreman za povratak sve dok njegov lik još uvijek služi Emilynoj priči.

“Tko zna za 3. sezonu?” nastavio je Lucien. “Imao sam najbolju godinu u životu radeći na seriji i radeći s tim ljudima. Dakle, ako se vratim, vratio sam se, ali sve dok služim priči i služim Emilynoj priči i radim dobar posao, to je ono što je važno.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

3/ Emily će možda ‘reciklirati neke od svojih odjevnih predmeta u 3. sezoni

Moda je jedan od najpopularnijih dijelova ‘Emily u Parizu’, kako zbog šik kombinacija koje nose Sylvie i Camille, zabavnih i hrabrih koje nose Emily i Mindy, tako i zbog odstupanja od stvarnosti (dvadesetogodišnjakinje koje ne oblače ponovno odjeću). Što se tiče posljednje točke, kostimografkinja Marylin Fitoussi već ima neke ideje kako se to može promijeniti za treću sezonu.

Fitoussi je za Elle.com rekla da bi htjela vratiti neke nezaboravne outfite iz prve sezone, točnije Emilyin izgled. “Moj san za treću sezonu bio bi reciklirati kostime iz sezone 1.Ne znam možemo li to učiniti, ali sanjam da dovedem neke od najslavnijih odjevnih predmeta koje je nosila Lily u radionicu za recikliranje i vidim što mogu učiniti, izrezati i izraditi.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Emily In Paris (@emilyinparis)

 

4/ Još nema službene potvrde 3. sezone

Iako Netflix još uvijek nije službeno najavio 3. sezonu ‘Emily u Parizu’, ako je suditi po pričanjima ekipe koja radi na seriji, ona će se svakako dogoditi. Pitanje je samo kada. Mi se nadamo što prije.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime