Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Donosimo sve o posljednjoj sezoni serije Nikad nisam!

Serija planira ispratiti gledatelje velikim oproštajem prije nego što Devi i njezini prijatelji diplomiraju - a mi imamo prvi pogled na ono što možete očekivati

Devi i družina spremni su osvojiti završnu godinu srednje škole u četvrtoj sezoni “Never Have I Ever”. Ovo je gorko-slatka obavijest jer nadolazeći nastavak označava kraj jedne ere za tinejdžersku dramu koju vodi Maitreyi Ramakrishnan. Netflix je u ožujku 2022. potvrdio da će završiti s četvrtom sezonom. “Jedva čekamo otkriti svu burnu romantiku i urnebesne avanture koje spremamo za vas”, izjavili su u to vrijeme kreatorica Mindy Kaling i voditelj serije Lang Fisher. “Hvala svim našim obožavateljima na podršci — posebno vama #Bevi i #Daxton Stans. Volimo vas!”



Ne brinite obožavatelji “Never Have I Ever”: serija planira ispratiti gledatelje velikim oproštajem prije nego što Devi i njezini prijatelji diplomiraju – a mi znamo što možete očekivati. 

Četvrta sezona će se nastaviti s onim šokantnim događajem između Devi i Bena (Jaren Lewison) iz finala treće sezone. I zasigurno će uključivati razne druge lude avanture prije nego što naša omiljena štreberica završi posljednju godinu prije odlaska na Ivy League koledž.

Serija je na Netflix došla jučer,  8. lipnja 2023. i moramo priznati da ne možemo dočekati da je pogledamo. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime