Petak, 22 ožujka, 2024

Hoćemo li uskoro gledati 3. sezonu popularne serije ‘Nikad nisam’?

Drugu sezonu srednjoškolske komedije, autorice Mindy Kailing, fanovi su čekali s nestrpljenjem, a sada jednako tako željno iščekuju novosti o trećoj sezoni

Ako se kliknuli na članak, vjerojatno ste već pogledali 10 epizoda druge sezone popularne serije ‘Nikad nisam’. Sigurno ste upoznati sa svim odlukama i zanimljivostima koje se događaju u ljubavnom trokutu između Devi, Paxtona i Bena.



Drugu sezonu srednjoškolske komedije, autorice Mindy Kailing, fanovi su čekali s nestrpljenjem, a sada jednako tako željno iščekuju novosti o trećoj sezoni. Za sve one koji ne mogu dočekati nove zgode popularnih likova, prikupili smo sve informacije koje su do sada poznate, uključujući glumačku postavu i nagađanja o radnji treće sezone.

Netflix je službeno potvrdio treću sezonu

Netflix je najavio još jednu sezonu serije ‘Nikad nisam’ putem Instagram objave u obliku  video kompilacije likova iz serije koji reagiraju na vijest sa “O, moj Bože”.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Kreatori serije Kaling i Lang Fisher u službenom priopćenju su, pak, izjavili: “Tako smo zahvalni Netflixu i Universal Televisionu što su nam omogućili da nastavimo pričati ovu priču te obožavateljima diljem svijeta koji žele znati još infomacija o našim likovima.”

Glavna glumačka postava se vraća

Prema posljednjim informacijama, većina glumačke ekipe vratit će se kako bi nastavili priču o Devi i njezinim problemima u prijateljstvu, obiteljskom životu i ljubavnom trokutu. Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez, Ramona Young i pripovjedač John McEnroe – svi se vraćaju u 3. sezonu. Također, i Megan Suri će vjerojatno ponoviti ulogu nove studentice transfera, Aneesa, iako to još nije potvrđeno.

Što su glumci i ekipa rekli o trećoj sezoni? Pazi, spojleri!

Druga sezona serije ‘Nikad nisam’ završila je očitim razrješenjem ljubavnog trokuta, a Devi je na zimskom plesu izašla u javnost sa svojom vezom s Paxtonom.
Iako Ben hoda sa studenticom na zamijeni Aneesom, jasno je da još uvijek ima neriješene osjećaje prema Devi, naročito kad je vidi zajedno s Paxtonom. Tako da bi se ljubavni trokut mogao nastaviti i u trećoj sezoni.

“Bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi sljedeće”, izjavio je Ramakrishnan za Entertainment Tonight te dodao: “Nemam pojma jer je sretna s Paxtonom i službeno su objavili svoju vezu. No, naravno, Ben će očito i dalje biti u igri.”

Showrunnerica i izvršna producentica Lang Fisher otkrila je da stvaratelji serije nisu nužno Team Paxton ili Team Ben. Dodala je i da se može naslutiti s kim će Devi završiti.
“Bit će to zabavna, uzbudljiva vožnja dok serija ne završi, jer možda Devi i ne izabere nijednog od njih. Oni su srednjoškolci, ne moraju završiti zajedno. Vjerojatno bi trebali izlaziti s mnogo više ljudi prije nego što odsele.”

S kime će Devi ostati i hoće li se sve zakomplicirati?

Fisher je također natuknula da će se u trećoj sezoni Devi sjetiti kako je to biti u pravoj vezi. “Ovo je bio njezin san tijekom cijele serije. Prvi dan je rekla: ‘Moramo imati dečka.’ To je sve što je htjela, a sada ga ima i on je najpopularniji dječak u školi. Kako će to izgledati? Hoće li to biti san kao onaj koji je oduvijek sanjala ili će se sve zakomplicirati? Tek ćemo otkriti.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Never Have I Ever (@neverhaveiever)

A što Ben misli o svemu tome? Glumac Lewison izjavio je za Entertainment Tonight: “Mislim da je Benu bilo vrlo bolno vidjeti Paxtona i Devi zajedno. I iskreno, ne znam kako će to podnijeti. Ne znam hoće li ostati u vezi s Aneesom ili mu je to jednostavno previše i neće moći dati 110 posto sebe u vezi. No, ostaje da vidimo što će se na kraju dogoditi i s Devi i Paxtonom!”

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime