Petak, 22 ožujka, 2024

‘Fair Play’ je novi erotski triler na Netflixu koji vrijedi pogledati

'Fair Play' ima radnju u nemilosrdnom svijetu hedge fondova gdje vlada veliki pritisak, a film je redateljski debi Chloe Domont, poznate po svojem radu na TV serijama poput 'Suits', 'Ballers' i 'Billions'

Seks, novac i moć – svi su ovo elementi filma “Fair Play“, vrućeg erotskog trilera koji je trenutno na vrhu ljestvice na Netflixu. Radnja se odvija u nemilosrdnom svijetu hedge fondova gdje vlada veliki pritisak, a film je redateljski debi Chloe Domont, poznate po svojem radu na TV serijama poput “Suits”, “Ballers” i “Billions”.



U ovoj napetoj drami, uloge imaju Alden Ehrenreich (poznat iz “Solo: Priča iz Ratova zvijezda”) i Phoebe Dynevor (poznata iz “Bridgertona“). Oboje rade kao trgovci na Wall Streetu/analitičari koji dijele ne samo uredski prostor, već i intimne trenutke. No, stvari se kompliciraju kad se pojavi prilika za napredovanje, stvarajući napetost i sukobe. Kako će se ta “sexy” situacija razviti? Film nas vodi na uzbudljivo putovanje koje otkriva razmjere strasti i opasnosti koje krije ovaj neobičan svijet.

Slijede spoileri

Iako se na prvu čini da je par savršen jedan za drugo, situacija se brzo promjeni. Na početku filma se iskradaju tijekom vjenčanja kako bi se seksali u kupaonici, a zatim taj događaj kulminira spontanom prosidbom. Ali ovaj kratki trenutak bezbrižne intimnosti između para—koji su ujedno i suradnici—ubrzo ustupa mjesto ljubomori i igrama uma nakon što je Emily promaknuta umjesto Lukea. Ono što slijedi je studija o muškoj krhkosti, naime Lukeova karijera počinje patiti dok Emily napreduje u svojoj novoj ulozi, ali i pada pod manipulacijom i ponižavajućim ispadima svog zaručnika.

Rastuća napetost između njih dvoje eksplodira i na njihovom radnom mjestu kada vidno pijani Luke upadne na važan sastanak i otkrije njihovu tajnu vezu Emilynom šefu, optužujući je za nedolično seksualno ponašanje. Dok je u tom trenutku bijesna, Emily kasnije saznaje da nikoga u tvrtki nije briga, sve dok je ona diskretna: u dobru i zlu, zaštićena je svojim višim položajem u tvrtki, položajem koji obično zauzimaju muškarci. Kad se Emily suoči s Lukeom u vezi s njegovim ponašanjem, njihova rasprava postaje žestoka, ali ono što je počelo kao sporazumni susret ubrzo se pretvori u seksualni napad, pri čemu Luke opetovano ignorira Emilyne proteste.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Netflix Film (@netflixfilm)

Sljedećeg dana, Emily dolazi kući i otkriva da je Luke spakirao svoje stvari i seli se u San Francisco, čime je zapravo prekinuta njihova veza. Emily je šokirana i razbješnjela što on ne preuzima odgovornost za svoje nedavne ispade, a on izravno poriče da ju je seksualno napastvovao noć prije, čak i kad mu ona pokaže modrice…

Kako se priča završi, ostavljamo vama da otkrijete, ali nećete požaliti ako pogledate film. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime