Petak, 12 travnja, 2024

Fatal Attraction, A Quiet Place i Rabbit Hole samo su neki od naslova koji stižu na SkyShowtime u svibnju

Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj mjesto je bogate ponude najiščekivanijih serija i filmova

SkyShowtime donosi najbolju zabavu i priče najboljih svjetskih studija i pripovjedača. Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj mjesto je bogate ponude najiščekivanijih serija i filmova. Donosimo sve novitete koji na platformu stižu u svibnju.



Premijera serija

Czech it Out!

Slavni gurman Lukáš Hejlík i njegova kći tinejdžerica Klára Hejlíková kreću u uzbudljivu kulinarsku pustolovinu diljem Češke kako bi otkrili kakvu sve hranu, kulturu i zabavu nudi njihova domovina. Ovaj obiteljski dvojac posjećuje krajeve od gastronomskog i povijesnog značaja i istražuje jedinstvena mjesta za jelo i boravak u pokrajinama Moravskoj i Češkoj, pa i šire – i pritom upoznaju i sami sebe i jedno drugo. Predstavljenom se pustolovinom, u obliku zapisa u Klárinom ilustriranom putopisu “Czech It Out!” poziva mjesno stanovništvo i turiste da okuse Češku.

Hackerville

Kada se otkrije da hakerski napad na veliku njemačku banku potječe iz Rumunjske,
stručnjakinja za kibernetički kriminal iz njemačke savezne kriminalističke policije Lisa Metz (Anna Schumacher) odlazi iz Frankfurta u rodni Temišvar kako bi radila s tamošnjim istražiteljima. Po dolasku u zemlju iz koje su njezini roditelji pobjegli dok je bila
dijete, Lisi se Rumunjska istovremeno čini i pomalo poznata i potpuno strana. Prvi put u životu mora se suočiti i sa sumnjivom prošlošću svoje obitelji.

Villenueve Pironi: Racing’s Untold Tragedy

Gilles Villenueve i Didier Pironi bili su prijatelji i kolege, članovi legendarne Ferrarijeve ekipe Formule 1 na njezinu vrhuncu osamdesetih godina prošlog stoljeća. Zbližila ih je ovisnost o brzini, ali ih je zauvijek razdvojio vrlo kontroverzan povijesni trenutak. Prijateljstvo,
dvoličnost, ambicija i čast sudaraju se munjevitom brzinom u ovom sjajnom dokumentarcu, u kojem po prvi puta čujemo osobe najbliže spomenutom dvojcu.

Fatal Attraction

Ova nova serija studiozna je reinterpretacija kultnog psihoseksualnog trilera iz osamdesetih godina, koja istražuje fatalnu privlačnost i bezvremenske teme braka i nevjere kroz prizmu modernih stavova o snažnim ženama, poremećajima ličnosti i prisilnoj kontroli. U glavnim ulogama nastupaju Joshua Jackson kao Dan Gallagher i Lizzy Caplan kao Alex Forrest.

Nove sezone serija

Grease: Rise of the Pink Ladies

Grease: Rise of the Pink Ladies serija je u kojoj se u naslovnim ulogama pojavljuju Marisa Davila kao Jane, Cheyenne Isabel Wells kao Olivia, Ari Notartomaso kao Cynthia, Tricia Fukuhara kao Nancy, Shanel Bailey kao Hazel, Madison Thompson kao Susan, Johnathan Nieves kao Richie, Jason Schmidt kao Buddy, Maxwell Whittington-Cooper kao Wally i Jackie Hoffman kao zamjenica ravnatelja McGee. Radnja glazbene serije odvija se 1954. godine, četiri godine prije zapleta filmskog klasika “Briljantin” i netom prije nego što je zavladao rock ‘n’ roll, a T-Birdsi postali kul klinci u školi. Četiri školske izopćenice kojima je dosta svega odlučuju se zabavljati po vlastitim pravilima i tako izazivaju moralnu paniku koja će zauvijek promijeniti srednju školu “Rydell High”.

Law & Order Season 22

Legendarni izvršni producent i autor Dick Wolf, dobitnik nagrade Emmy®, vraća se izvornoj
seriji Law & Order kako bi nastavio legendarno naslijeđe potpuno novom sezonom slučajeva nadahnutih najvažnijim svjetskim vijestima današnjice. Uz postavu prepunu novih zvijezda i starih favorita, kultna drama nagrađena brojnim Emmyjima® i dalje ima svoj klasični dvodijelni format te prikazuje priče i policajaca koji istražuju zločine i okružnih tužitelja koji gone počinitelje.

LAW & ORDER — “Battle Lines” Episode 22003 — Pictured: (l-r) Mehcad Brooks as Det. Jalen Shaw, Jeffrey Donovan as Det. Frank Cosgrove — (Photo by: Ralph Bavaro/NBC)

PAW Patrol

PAW Patrol animirana je akcijsko-pustolovna serija za predškolce o šestoro hrabrih psića koje predvodi desetogodišnji lumen Ryder. PAW Patrol štiti zajednicu Adventure Bay jedinstvenom kombinacijom vještina rješavanja problema, kul vozila i fizičkog humora.
Vatrogasni pas Marshall, policijski psić Chase i pilotkinja helikoptera Skye doprinose timu svojim jedinstvenim osobnostima i vještinama, i uče nas o važnosti timskog rada i društvene odgovornosti. Posebni ruksaci PupPacks pomažu im pri rješavanju raznih problema – od spašavanja mačića do sprečavanja da odronjeno kamenje padne na vlak! Jedno je sigurno: bez obzira u kakvoj se pustolovini našla, PAW Patrol uvijek nađe vremena za igru, smijeh i češkanje iza uha.

L-R: Zuma (voiced by Shayle Simons), Rocky (voiced by Callum Shoniker), Skye (voiced by Lilly Bartlam), Chase (voiced by Iain Armitage), Marshall (voiced by Kingsley Marshall), and Rubble (voiced by Keegan Hedley) in PAW PATROL: THE MOVIE from Paramount Pictures. Photo Credit: Courtesy of Spin Master.

Rabbit Hole

Ovaj špijunski triler donosi priču o Johnu Weiru (Kiefer Sutherland), majstoru obmane u svijetu industrijske špijunaže, kojem ubojstvo smjeste moćne sile sposobne kontrolirati čitave nacije.

Filmovi

A Quiet Place

Ako te čuju, progonit će te. U ovom jezovitom i napetom trileru obitelj mora živjeti u tišini kako bi izbjegla misteriozna stvorenja koja se u lovu ravnaju prema zvuku. Znajući da čak i najtiši šapat ili korak mogu donijeti smrt, Evelyn (Emily Blunt) i Lee (John Krasinski) Abbott odlučni su u nastojanju da po svaku cijenu zaštite svoju djecu dok očajnički traže način kako da se odupru stvorenjima.

Vengeance

Cijenjeni scenarist BJ Novak (The Office) udružio je snage sa stručnjacima za trilere iz studija Blumhouse Productions (Get Out i The Purge) u svom redateljskom prvijencu o novinaru i podcasteru koji putuje iz New Yorka u Texas kako bi istražio smrt svoje
bivše djevojke. Ova uzbudljiva crna komedija ima zvjezdanu postavu u kojoj su Issa Rae, Ashton Kutcher, Boyd Holbrook, J. Smith-Cameron i Dove Cameron.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime