Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Najiščekivanije serije i filmovi koji u travnju dolaze na SkyShowtime

Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj mjesto je bogate ponude najiščekivanijih serija i filmova

SkyShowtime donosi najbolju zabavu i priče najvećih svjetskih studija i pripovjedača. Usluga s tisućama sati kvalitetne zabave za cijelu obitelj mjesto je bogate ponude najiščekivanijih serija i filmova.



Premijere serija

Grease: Rise of the Pink Ladies

SEZONA: 1.

BROJ EPIZODA: 10

Grease: Rise of the Pink Ladies serija je u kojoj se u naslovnim ulogama pojavljuju Marisa Davila kao Jane, Cheyenne Isabel Wells kao Olivia, Ari Notartomaso kao Cynthia, Tricia Fukuhara kao Nancy, Shanel Bailey kao Hazel, Madison Thompson kao Susan, Johnathan Nieves kao Richie, Jason Schmidt kao Buddy, Maxwell Whittington-Cooper kao Wally i Jackie Hoffman kao zamjenica ravnatelja McGee.

Radnja glazbene serije odvija se 1954. godine, četiri godine prije zapleta filmskog klasika “Briljantin” i netom prije nego što je zavladao rock ‘n’ roll, a T-Birdsi postali simbol kul klinaca u školi. Četiri školske izopćenice kojima je dosta svega odlučuju se zabavljati po vlastitim pravilima i tako izazivaju moralnu paniku koja će zauvijek promijeniti srednju školu Rydell High.

Epizode 1 i 2 dostupne su od 7. travnja, s novim epizodima svaki tjedan. 

Drift – Partners in Crime

SEZONA: 1. A

BROJ EPIZODA: 5

Još kao djeca, braća Ali i Leo voljeli su brze automobile i automotosport. Danas rade kao policajci na njemačkim autocestama i znaju kako sačuvati hladnu glavu, čak i kada jure sumnjivce brzinom od 240 km/h. Zajedno se bore protiv kriminala na njemačkom autoputu – od odmetničke organizacije koja djeluje unutar policije i trgovaca ljudima do pljačkaša u bijegu i talijanske mafije. Ali kada se Leo počne zaljubljivati u Alijevu bivšu djevojku Mariju, bratska veza stavljena je na kušnju.

Sve epizode su dostupne od 25. travnja.

Nove sezone serija

Law & Order Season 22

SEZONA: 22.

BROJ EPIZODA: 22

Legendarni izvršni producent i autor Dick Wolf, dobitnik nagrade Emmy®, vraća se originalnoj seriji Law & Order kako bi nadogradio legendarno naslijeđe potpuno novom sezonom slučajeva nadahnutih najvažnijim svjetskim vijestima današnjice. Uz postavu prepunu novih zvijezda i starih favorita, kultna drama nagrađena brojnim Emmyjima® i dalje ima svoj klasični dvodijelni format i prikazuje priče i policajaca koji istražuju zločine i okružnih tužitelja koji gone počinitelje.

Nove epizode su dostupne svaki tjedan.

Mayor of Kingstown

SEZONA: 2.  

BROJ EPIZODA: 10

Mayor of Kingstown, djelo Taylora Sheridana, filmaša nominiranoga za nagradu Oscar® i Hugha Dillona, prati obitelj McLusky, moćnike iz Kingstowna u saveznoj državi Michigan, gdje je zatvor jedini biznis koji cvate. Serija s Jeremyjem Rennerom, nominiranim za nagradu Oscar®, i oskarovkom Dianne Wiest u glavnim ulogama, bavi se temama sustavnog rasizma, korupcije i nejednakosti, i pruža uvid u njihove pokušaje da uvedu red i pravdu u grad u kojem oni ne postoje.

Nove epizode dostupne su svaki tjedan. 

Rabbit Hole

SEZONA: 1.  

BROJ EPIZODA: 8

Ovaj špijunski triler donosi priču o Johnu Weiru (Kiefer Sutherland), majstoru obmane u svijetu industrijske špijunaže, kojem ubojstvo smjeste moćne sile sposobne kontrolirati čitave nacije.

Nove spizode dostupne su svaki tjedan.

Filmovi

Nope

Riječ je o novom zastrašujućem uratku Jordana Peelea, dobitnika nagrade Oscar®. Nope je mračna noćna mora prepuna popularnih tropa i spoj jezive znanstvene fantastike i složenog društvenog trilera koji razotkriva uzroke nasilja, rizika i oportunizma neodvojivih od romantizirane povijesti američkog Zapada… i samog šoubiznisa. Film ponovno spaja Peelea s dobitnikom Oscara® Danielom Kaluuyom kojem se pridružuju Keke Palmer i nominirani za Oscara® Steven Yeun kao stanovnici osamljenog mjesta u unutrašnjosti Kalifornije koji svjedoče neobičnom i jezivom otkriću.

Dostupno od 19. travnja.

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime