Utorak, 23 srpnja, 2024

Filmski hitovi koje ne želite propustiti ovog studenog u kinima

Studeni je mjesec pun filmskih noviteta, od nastavaka popularnih franžiza do novih i uzbudljivih premijera. Bilo da se radi o komedijama, akcijama ili hororima, filmova ne nedostaje u niti jednoj kategoriji

Iako je vrijeme vani još uvijek lijepo i toplo, s promjenom sata mrak je počeo padati mnogo ranije i nemamo više toliko želje svaku večer provoditi u prirodi. Poslije napornog dana i obavljanja obveza cijeli dan, umorni smo i sve što želimo je pogledati dobar film ili seriju. Kako nam to ne bi bila svakodnevnica, sve češće odlazimo u kino i uživamo u filmovima na velikom platnu. 



Studeni je mjesec pun filmskih noviteta, od nastavaka popularnih franžiza do novih i uzbudljivih premijera. Bilo da se radi o komedijama, akcijama ili hororima, filmova ne nedostaje u niti jednoj kategoriji. Pripremite se na uživanje :). 

Black Panther – Wakanda Zauvijek

Pripremite se za povratak u Wakandu! Nastavak filma Black Panther iz 2018. godine koji je oduševio kritičare i publiku diljem svijeta. Uz to, film je osvojio i tri Oscara, za najbolju originalnu glazbu, najbolji dizajn kostima i najbolju scenografiju.

Lola i velika tajna

Priča prati šesnaestogodišnju Lolu koja sa svoja dva brata kreće u avanturu kako bi pronašli karike koje nedostaju u njihovom obiteljskom nasljeđu.

Vruća linija

Uz ovaj napeti triler s legendarnim Melom Gibsonom u glavnoj ulozi nećete ni trepnuti!

Kapa

Božićni, pustolovni film za djecu i odrasle slovenskog redatelja Slobodana Maksimovića. Riječ je o svojevrsnoj novogodišnjoj bajci, divnoj i poučnoj priči o prijateljstvu dječaka koji nema ništa i djevojčice koja ima sve.

Šesti autobus

Film redateljskog veterana hrvatske kinematografije Eduarda Galića.U ljeto 1991. Hrvatska je proglasila neovisnost od SFRJ. JNA i srpske paravojne jedinice napale su Vukovar. Počela je bitka za Vukovar. Ovo je jedna od mogućih priča o onome što se dogodilo.

Meni

Iznimno neobičan spoj horora, trilera i komedije redatelja Marka Myloda, autora serija kao što su “Shameless”, “Game of Thrones” i “Succession”, a cijela je priča smještena u svijet visoke kuhinje.

Fabelmanovi

Višestruko nagrađivani redatelj Steven Spielberg, jedan od najznačajnijih redatelja u povijesti kinematografije, nakon ekranizacija svih mogućih priča, od fantastičnih avantura do ozbiljnih ratnih filmova, napokon je snimio film o sebi.

Čudesan svijet

Originalna obiteljska akcijska pustolovina studija Walt Disney predstavlja legendarnu obitelj istraživača koja pokušava ploviti neistraženom, tajanstvenom zemljom zajedno sa šarolikom ekipom proždrljivih stvorenja.

Poker face

Oskarovac Russell Crowe, Liam Hemswort i RZA upuštaju se u napetu partiju pokera u kojoj je ulog veći od života.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime