Utorak, 26 ožujka, 2024

Glasine su ipak istinite! Stiže druga sezona popularnih Tračerica

Obožavatelji jedne od najpopularnijih serija u zadnje vrijeme uživali su u prvom dijelu serije uz seciranje malih reference na izvornu seriju, upoznavali novu glumačku ekipu i zanimljive nove zaikrete. Baš kao i tračevi na Upper East Sideu, nije trebalo dugo da se glasine o drugoj sezoni pokrenu. Čini se kako su one na koncu bile […]

Obožavatelji jedne od najpopularnijih serija u zadnje vrijeme uživali su u prvom dijelu serije uz seciranje malih reference na izvornu seriju, upoznavali novu glumačku ekipu i zanimljive nove zaikrete.



Baš kao i tračevi na Upper East Sideu, nije trebalo dugo da se glasine o drugoj sezoni pokrenu. Čini se kako su one na koncu bile istinite!

Hoće li na koncu biti šest sezona kao u originalu?

Naime, HBO Max je 9. rujna potvrdio kako će se serija vratiti s još jednom sezonom. Prva sezona od 12 epizoda podijeljena je na dva dijela, a drugi dio trebao bi debitirati u studenom. Nije jasno koliko će epizoda imati druga sezona. Iako datum izlaska druge sezone još nije objavljen, već smo znatiželjni vidjeti kamo će nas odvesti.

Kreator serije Joshua Safran, otkrio je u jednom intervjuu kako bi volio vidjeti da i reboot  ‘Tračerice’ ima isti broj sezona kao i originalna serija.
“Zašto uopće ponavljati seriju, ako neće imati veći broje sezona? Do sada imam isplanirane tri sezone. Nisam siguran hoće li na koncu biti šest sezona kao u originalu, ali trenutno definitivno imam tri u glavi.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Gossip Girl (@gossipgirl)

U studenom stiže drugi dio prve sezone

Prije izlaska prve sezone, Zión Moreno je otkrila kako je uzbuđena zbog novog poglavlja franšize i najavila mogućnost druge sezone: “Mislim da će obožavatelji originala biti jako uzbuđeni kada vide ovaj novi pogled na vrlo poznati i klasični svijet. Znam da će biti mnogo onih koji će biti posebno kritični, ali to nam daje dodatnu motivaciju da budemo bolji i stvorimo nešto što će, nadam se, izdržati test vremena. Ako dobro prođe prva sezona, što se toplo nadam da hoće, nadam se kako će biti još mnogo novih sezona.”

Obradovale su nas vijesti o izlasku nove sezone, ali s nestrpljenjem iščekujemo studeni i drugi dio prve sezone!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime