Petak, 22 ožujka, 2024

Ho-ho-ho: Donosimo 7 najboljih božićnih filmova iz 2021.

Kako bismo vam olakšali odabir filmova božićne tematike koji uskoro izlaze, donosimo popis od 7 novih božićnih filmova kojima se mi najviše radujemo. Pažljivo objesite lampice, ispacite kokice, napravite kakao i udobno se smjestite na kauč. Ovo su najbolji božićni filmovi 2021.

Jeste li već izvadili lampice za božićno drvce ili ste ga već okitili? Do Božića je ostalo još nešto manje od četiri tjedna, a ove godine će svjetlo dana ugledati rekordnih 146 novih božićnih filmova prije nego što Djed Božićnjak uopće parkira svoje saonice na našim krovovima. 



Sada, ako pomnožite 146 filmova s ​​prosječnim, 90-minutnim trajanjem filma, to znači da nam je potrebno ukupno 219 sati da pogledamo sve filmove. To je nešto više od devet dana. Ako ćemo biti realni, to je gotovo nemoguće za pogledati s obziroma na užurbani život koji vodimo. Ne morate zbog toga očajavati, nitko ne kaže da božićne filmove ne možemo gledati tijekom cijele godine, zar ne? 

Kako bismo vam olakšali odabir filmova božićne tematike koji uskoro izlaze, donosimo popis od 7 novih božićnih filmova kojima se mi najviše radujemo. Pažljivo objesite lampice, ispacite kokice, napravite kakao i udobno se smjestite na kauč. Ovo su najbolji božićni filmovi 2021.

Love Hard

Film prati Natalie (koju glumi Nina Dobrev), koja na aplikaciji za spojeve upoznaje zgodnog Josha. Natalie ga odluči iznenaditi letom u New York, ali se ispostavi da Josh nije Josh, već njegov prijatelj iz djetinjstva. Josh pristaje spojiti Natalie s tipm sa fotografija, koji se rzove Tag, ako ona pristane pretvarati se da je Joshova djevojka pred njegovom obitelji. Mislim da možete pogoditi što će se sljedeće dogoditi, ali zaista je užitak gledati kako se to odvija. 

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Prva dva dijela franšize The Princess Switch pratila su Vanessu Hudgens kao Stacy, princezu od Belgravije, Vanessu Hudgens kao Margaret kraljicu Montenara i Vanessu Hudgens kao Lady Fionu Pembroke dok se upuštaju u razne božićne dvojnice. Tjedan dana prije Božića, vojvotkinja mijenja mjesto s običnom ženom iz Chicaga, koja izgleda potpuno poput nje, i svaka se zaljubi u svog princa.

Christmas With a Crown

Poslovna djevojka iz velikog grada vraća se kući u svoj mali, uspavani grad kako bi oživjela svoj blagdanski festival, gdje upoznaje poletnog stranca koji samo želi naučiti čemu sva ta strka oko Božića. Oh, i ispostavilo se da je iz kraljevske obitelji. Sličnu priču smo gledali tisuću puta, ali ćemo je rado pogledati još tisuću.

The Great Christmas Switch

Nadamo se da vam još nije muka od božićnih filmova o zamjeni mjesta jer nam stiže još jedan! Ovaj, prikazuje dvije vrlo različite blizanke koje imaju priliku provesti praznike u cipelama jedna druge, samo da bi otkrile da trava nije uvijek zelenija s druge strane.

A Castle for Christmas

Brooke Shields glumi uspješnu spisateljicu čija je posljednja knjiga bila katastrofa. Ali! Ponovno dobiva inspiriraciju nakon posjeta Škotskoj i dvorcu koji je na prodaju uz kojeg dolazi zgodni vojvoda, kojeg glumi Cary Elwes. Zaokret je u tome što se on odbija iseliti prije Božića, pa moraju živjeti zajedno 90 dana. Što će se dogoditi, saznajte gledanjem filma!

A Boy Called Christmas

Čaroban, fantastičan i prilično visokobudžetni božićni film o dječaku koji uči svijet da vjeruje. Izgleda vrlo narnijski. Osim toga, pojavljuju se Dame Maggie Smith i gomila drugih vrlo poznatih britanskih glumaca.

Single All the Way

U filmu se radi o dečku čija je obitelj ljuta što je sam za Božić, pa dovodi svog najboljeg prijatelja kući da se pretvara da mu je dečko. Obitelj nije prevarena, nego mu je spremila iznenađenje! Njegova mama (Kathy Najimy) mu je smjestila spoj naslijepo sa super zgodnim tipom! Ipak, između njega i njegovog najboljeg prijatelja po prvi put zaiskri i formira se slatki božićni ljubavni trokut.

You, Me and the Christmas Trees

Danica McKellar glumi znanstvenicu koja se specijalizirala za zimzelene biljke i ima zadatak spasiti obiteljsku farmu božićnog drvca od tajanstvene bolesti koja prijeti da uništi Božić/njihov život. Hoće li se spojiti sa lokalnim farmerom? Svakako se nadamo!

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime