Subota, 23 ožujka, 2024

Jedva čekamo: Obitelj Gucci nakon filma dobiva svoju seriju i dokumentarac!

Vjerojatno će nastupi biti manje teatralni, a konačni rezultat manje upečatljiv, ali moda će sigurno biti jednako dobra - ako ne i bolja. Jedva čekamo!

Cijelu prošlu godinu smo s nestrpljenjem iščekivali film “House of Gucci”/ “Dinastija Gucci” u režiji Ridleya Scotta. Film prikazuje burnu romansu Maurizija Guccija i Patrizie Reggiani. Film je šokantan, prepun raskošnih kostima i poznatih glumaca.



Lady Gaga u filmu glumi Patriziu Reggiani bivšu suprugu Maurizija Guccia kojeg glumi Adam Driver. U filmu se uz njih još pojavljuju o Jared Leto, Al Pacino i Salma Hayek.

Nasljednici Alda Guccija (kojeg je igrao Al Pacino) objavili su priopćenje u kojem su rekli da su “uznemireni jer, iako se tvrdi da film želi ispričati istinitu priču o obitelji, njegov narativ je daleko od istine. Gucci je obitelj koja živi odajući počast djelu svojih predaka, čije sjećanje ne zaslužuje da bude narušeno da bi postavili film koji nije istinit i koji ne odaje pravdu svojim protagonistima.” Međutim, sada se čini da će imati priliku ispričati svoju vlastiti  priču.

Variety je izvijestio da SKY STudios uz podršku članova obitelji Gucci planira snimiti dokumentarni film i seriju koja će otkriti istinu o njihovoj obitelji i događajima koji su potresli modni svijet.

Film se već snima, dok je serija u ranoj fazi razvoja

Publikacija je dodala da je dokumentarni film u pretprodukciji, dok je TV serija u ranoj fazi razvoja. Producent Nils Hartmann, viši potpredsjednik za Sky Studios, kaže da će obe ekarnizacije “pripovijedati priču o obitelji koja je započela s gospodinom u Firenci koji je igrom slučaja napravio torbice s bambusovim ručkama koje su ušle u povijest i donijele Gucci brend u SAD”.

Marco Belardi iz Leone Film Groupa donio je projekte na Sky prošle godine i ima dogovor s Alessandrom Guccijem, Gucciom Guccijem Jr. i Giorgiom Guccijem, između ostalih. Talijanski producent će biti izvršni producent u novim radovima.

Redatelj još nije angažiran, no studio se navodno nada da će uskoro krenuti u produkciju s ciljem objavljivanja dokumentarca u 2023. godini. Dokumentarni će filmovi će biti osnova za seriju. Dok je “House of Gucci” priča o ambiciji i osveti koja je završila hladnokrvnim ubojstvom, očekuje se da će ove dvije emisije ispričati drugu stranu obiteljske priče, govoreći o njihovim uspjesima i slaveći naslijeđe brenda koji su stvorili. Vjerojatno će nastupi biti manje teatralni, a konačni rezultat manje upečatljiv, ali moda će sigurno biti jednako dobra – ako ne i bolja.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime