Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Konačno je stigao Stranger Things sezona 4, dio 2, imamo sve detalje!

Drugi dio ove sezone će biti drugačiji, a ovaj put je razlika to što će biti prikazane samo dvije epizode za razliku od sedam koje čine prvi dio

Iako se čini da je 1. dio 4 sezone “Stranger Things” izašao prije mnogo vremena, prošlo je samo, otprilike, 30+ dana… Sada je konačno stigao 1. srpnja, tako da je došlo vrijeme da dobijemo odgovore na pitanja koja smo postavljali nakon epskih 7. epizoda. Drugi dio ove sezone će biti drugačiji, a ovaj put je razlika to što će biti prikazane samo dvije epizode za razliku od sedam koje čine prvi dio.



Iako bi vas pomisao na manje epizoda mogla natjerati da zaplačete, nemojte se obeshrabriti! Shawn Levy, redatelj emisije, zadirkivao je da ima još puno toga. “Samo ću vam reći, koliko god da je dobar prvi dio, dio 2 je izvanredan”, rekao je za Entertainment Weekly. 

Što ćemo vidjeti u nastavku?

Uskoro stiže nastavak serije “Stranger Things” koja nas je ostavila sa nesigurnom situacijom obitelji Hawkins. Steve i Nancy su još uvijek zaglavljeni u Upside Down. Joyce i Hopper ponovno su spojeni, ali vrlo daleko od kuće. Eleven je konačno iskoristila izvor svojih moći, ali hoće li ih moći upotrijebiti na vrijeme da pomogne svojim prijateljima? To je jedno od mnogih pitanja na koja će, nadamo se, dati odgovor Volumen 2 Sezone 4.

Očekuju nas samo dvije epizode

 

Iako “teaser” ne otkriva previše u smislu specifičnie radnje, on dobro postavlja ton kako će izgledati Volumen 2. “Gotovo je, Eleven”, kaže Vecna. “Oslobodila si me. Ne možete ovo sada zaustaviti.”

Samo zato što ima manje epizoda u Stranger Thingsu, 2. dio, ne znači da nisu do vrha ispunjene akcijom. Epizoda 8 – pod nazivom “Osmo poglavlje: Papa” – traje oko 1 sat i 25 minuta, dok epizoda 9 – pod nazivom “Deveto poglavlje: Piggyback” – traje nevjerovatnih 2 sata i 30 minuta. To je u najmanju ruku…dugo, ali se veselimo!

 

 

Naslovna fotografija:@strangerthingstv

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime