Utorak, 26 ožujka, 2024

‘Kriva’ je SJP: Znamo zašto će ovogodišnji blagdani biti tako posebni!

Iako nije još poznat točan datum premijere, obožavatelji će biti oduševljeni saznanjem da nove avanture omiljenih djevojaka mogu očekivati uoči blagdana. Kratki isječak od 40 sekundi obožavateljima nudi i uvid u Parker, Nixon i Davis koje šeću po 5. aveniji - i da, izgledaju jednako moderno kao i uvijek

Originalna serija “Seks i grad” završila je daleke 2004. godine, ali s dva dugometražna igrana filma i novom serijom kao nastavkom, kao da nikada nije prestala s prikazivanjem.



Otkad je najavljeno ponovno pokretanje ‘Seksa i grada’, obožavatelji redovito prate razne natuknice i pokušavaju saznati što više detalja o seriji. Primjerice, u srpnju 2021. procurila je skripta koja je otkrila da je Carrie Bradshaw sada voditeljica podcasta koja je upetljana u neuredan razvod.

Novi detalji iz najavljenih nastavaka

Trailer koji je HBO u rujnu izbacio s jesenskom najavom dao nam je uvid u seriju. Trailer sadrži pet sekundi iz nadolazećih nastavaka, a prikazuje Carrie i djevojke u New Yorku te nekoliko romantičnih trenutaka između nje i gospodina Face. 

 

Snimanje serije započelo je u New Yorku u srpnju 2021., a zahvaljujući novom videu iza kulisa koji je HBO Max podijelio, sada znamo kada će serija stići na platformu.
“Snimamo, dok pričamo, sljedeće poglavlje Seksa i grada”, rekla je glumica prije nego što je otkrila da će se serija početi prikazivati u prosincu 2021. godine.

Iako nije navela točan datum premijere, obožavatelji će biti oduševljeni saznanjem da nove avanture omiljenih djevojaka mogu očekivati uoči blagdana. Kratki isječak od 40 sekundi obožavateljima nudi i uvid u Parker, Nixon i Davis koje šeću po 5. aveniji – i da, izgledaju jednako moderno kao i uvijek.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime