Petak, 22 ožujka, 2024

Konačno: Stigla je druga sezona serije Seksualni život studentica

Nova sezona imat će 10 epizoda i počinje povratkom studenata s jesenskih praznika koji se suočavaju s izazovima na koje su naišli krajem prve sezone i novim semestrom koji donosi nova lica, zabave i probleme

Druga sezona Max Original serije “Seksualni život studentica” (Sex lives of college girls) je dostupna na HBO Max streaming platformi, gdje su u ponudu već stigle prve dvije epizode.



“Seksualni život studentica” prati četiri cimerice na prestižnom koledžu Essex u Novoj Engleskoj. Nova sezona imat će 10 epizoda i počinje povratkom studenata s jesenskih praznika koji se suočavaju s izazovima na koje su naišli krajem prve sezone i novim semestrom koji donosi nova lica, zabave i probleme.

 

Tko se pojavljuje u seriji?

U glavnim ulogama su Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Reneé Rapp, Alyah Chanelle Scott, Mekki Leeper, Christopher Meyer, Ilia Isorelýs Paulino, Lolo Spencer, Renika Williams i Mitchell Slaggert.

 Autori serije su Mindy Kaling i Justin Noble, a serija je nastala u produkciji Kaling Internationala i 3 Arts Entertainmenta u suradnji s Warner Bros. Televisionom.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime