Petak, 22 ožujka, 2024

Napokon smo dočekali: Što sve morate znati prije gledanja serije And Just Like That?

Serija danas ima premijeru na HBO GO-u, a u ponudu stižu prve dvije epizode. Nakon toga će svakog četvrtka u ponudu dolaziti će po jedna nova epizoda, a ukupno će ih biti deset

Prošlo je više od desetljeća otkako smo se zadnji put družili s djevojkama iz serije “Seks i grad”. Na sreću, sada možemo ponovno uživati u fantastično odjevenoj Carrie, Mirandi i Charlotte i glamuroznim lokacijama diljem New Yorka. Nažalost, kao što je već poznato Samantha se u ovaj put neće pojaviti. Međutim, u seriji “And Just Like That…” ili “I tek tako…” bit će novih prijatelja, a potencijalno i ljubavnika. Serija sada prikazuje nove avanture prijateljica koji su sada u svojim 50-ima.



Nedavno je objavljen intrigantni trailer, ostavljajući nas s pitanjima o tome što će se dogoditi. Serija danas ima premijeru na HBO GO-u, a u ponudu stižu prve dvije epizode. Nakon toga će svakog četvrtka u ponudu dolaziti će po jedna nova epizoda, a ukupno će ih biti 10. 

Tijekom snimanja serije je mnogo pitanja postavljeno, a na njih nikada nije odgovoreno. Mi smo odlučili pronaći odgovore na 5 najčešćih pitanja u povodu dolaska serije.

Je li Faca mrtav?

Dok Carrie i Faca izgledaju sretno u najavnom videu, mnogi obožavatelji nagađaju da bi John James Preston mogao umrijeti, ili već biti mrtav u oživljavanju serije, te bi scene iz najave mogle biti retrospektive. Međutim, showrunner Michael Patrick King nedavno je za The New York Times rekao da “nitko nije mrtav” u novoj seriji. Poznato je da showrunneri prikrivaju istinu kako ne bi ništa pokvarili, ali u ovom trenutku nema razloga da mu ne vjerujemo. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli And Just Like That… (@justlikethatmax)

 

Što se događa s Mirandom?

Miranda bi mogla ući u odnos s s prijateljicom koju glumi Karen Pittman. Nismo mogli ne primijetiti neke iskre. Njezin suprug iz serije Steve prikazan je kako se smije, ali Miranda je, poput njezine glumice Cynthie Nixon, mogla priznati da je lezbijka ili biseksualka u posljednjih nekoliko godina. Njezina veza sa Steveom ionako je u originalnoj seriji više prikazana kao dobro prijateljstvo nego strastvena ljubav.

Što je sa Charlotte i Harryjem?

Charlotte i Harryjeva djeca izgledaju odrasla, ili barem dovoljno odrasla da im više ne treba roditelj koji ostaje kod kuće. Dakle, vraća li se Charlotte radu u svijetu umjetnosti? Nadalje, kakvi su to ozbiljni pogledi između Goldenblattovih? Oni su najstabilniji par u seriji, ali trebamo li biti zabrinuti?

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli And Just Like That… (@justlikethatmax)

Kako će zamijeniti Samanthu?

Tijekom najave serije je objavljeno kako se Kim Cattrall neće vratiti radi oživljavanja Samanthe. Dakle, to nije iznenađenje. Ono što bi moglo biti iznenađenje je da se neće naglasiti razlog odsutnosti njezina lika. Naravno, Samantha će nam nedostajati, bila je veliki dio originalne serije i kasnije filmova, ali toliko se toga događa u nastavku i toliko je novih lica da se nedostatak Samanthe ne bi trebao osjetiti. Nismo sigurni hoće li biti mrtva ili zamijenjena, ali svakako će nam nedostajati njezina otvorenost prema ljubavi i odnosima.

Hoće li se pojaviti Stanford?

Stanforda u traileru Carrie ljubi u obraz, a njegov suprug Anthony naizgled je zauzeo četvrto mjesto s curama na brunchu. Međutim, glumac koji je glumio Stanforda, Willie Garson, nažalost, preminuo je dok je serija još bila u produkciji. Kingova izjava o tome da nitko nije mrtav u seriji proširila se i na Garsonovog Stanforda, pa kako će onda objasniti njegovu eventualnu odsutnost? Smrt dobrog prijatelja zasigurno je povezana s “And Just Like That” tematikom serije o životu nakon 50. godine, pa ne bi bilo iznenađenje da postane buduća priča. No, kako god se snašli, bit će gorko-slatko još jednom posthumno gledati Willieja Garsona kao Stanforda Blatcha.

Willie Garson, glumac iz serije ‘Sex i grad’, preminuo u 57. godini

Jedva čekamo doći kući nakon posla, upaliti prve dvije epizode i saznati barem dio odgovora na postavljena pitanja! 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime