Petak, 22 ožujka, 2024

Javila se Kim Cattrall! Što prava Samantha misli o svojoj zamijeni?

Iako se već znalo da Kim neće pojaviti u svojoj ulozi Samanthe, seriji su se pridružili i neki novi članovi glumačke ekipe

Obožavatelji ‘Seks i grada’ misle da je Kim Cattrall upravo “spustila” svojim starima kolegicama prije početka emitiranja reboota serije ‘Sex i grad.



U srpnju 2021. obožavatelji su dobili prvi pogled na reboot ‘And Just Like That’, reboot serije ‘Sex i grad’ u kojem glume Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon.
Iako se već znalo da Kim neće pojaviti u svojoj ulozi Samanthe, seriji su se pridružili i neki novi članovi glumačke ekipe, uključujući Saru Ramirez, Nicole Ari Parker, Karen Pittman i Saritu Choudhury.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Fotografija koja je podigla prašinu je ona koju je Sarah Jessica Parker podijelila na svom Instagram profilu. Na fotografiji grli Kristin Davis i Cynthiu Nixon te Nicole Ari Parker, a u opis slike je napisala: “Oh ovo je tako dobro. S ovim triom bi pjevala ljubavne pjesme iz 70-ih dugo u noć, svaku noć. @justlikethatmax, vidimo se sutra!”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Možda se čini kao slučajnost, ali Kim se sljedećeg dana oglasila na Instagramu s nečim što nagađa da je “spuštajući” naslov. Pozirajući zajedno sa psom po imenu Pixel, Kim je napisala: “Kad je vaš glumački kolega pravi pas 🐶.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Kim Cattrall (@kimcattrall)

Obožavatelji su se brzo javili komentirajući naslov i pitajući se postoji li dvostruko značenje iza njenog posta. Jedan od komentara glasi: “Samanthu nitko nikad ne može zamijeniti.”

Dobro je poznato da se Kim i SJP nisu dobro slagale za vrijeme snimanja originalne serije te da su postojala nagađanja hoće li se snimiti filmovi zbog njihovog odnosa. Iako je SJP uvijek naglašavala kako želi snimiti seriju ili film povezan sa ‘Sex i gradom’, dok je Kim više puta jasno rekla da je gotova s ​​franšizom.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime